Puls

Astia fura-n continuare

Ziarul de Vrancea
7 iun 2005 732 vizualizări
Cit ii gidilati de tare

- Dupe ce a raspuns c-o abureala da tip cooperativa vrinceneasca la o intrebare (referitoare la modul in care a actionat el, dimpreuna cu prifectele Hoprea la marea golaneala cu incompatibilitatea stropynesca) iar on jurnalist i-a spus dom\' supt-prifectelui Manolo Berchea ca nu-i satisfacut, acesta i-a raspuns:

"Vrei sa fie satisfacut? Mergi pa centura!"

La asa finutz barbat - cu replici vacar da sat - doar raspunsul adecvat ar mai putea fi citat:

Dom\'Manolo a calcat intr-on jmecheresc c- - - t .

Deja pute pronuntat.


- La ultima cioclonferintie da presa saful leberal, dom\' Motanu a iesit cu urmatorul raspuns la dexcopereala facuta da Asociatiia Pro Democratala ca a cheltuit in campanie mai mult decit ce-a cistigat el in 2004 dimpreuna cu nivasta.

Cica ar avea dom\' starostele da PeNeL-eu vrincenesc multi frati care au venit tati si-a inceput sa cotizeze cind a aflat vestea cea minunata ca el chiar s-a hotarit sa cadindeze ca depuftate.

Da (desi stia legea) n-a vrut sa faca acturi la natariale.

Fiti pa faza, prin urmare,

Cu raspunsul la-ntrebare:

E pericol foarte mare,

Sa vedeti tati cum rasare,

Din mai multe zari, se pare,

On Motan cu nasul mare.


- Daca ar fi vrut sa inlature rispectivul pericol cu referire la propriu birnau, saful bleberal ar fi fost mai cinstit sa spuie verde-n fata:

ca de fapt ai mai multi banei i-a adunat al-de ei fix da la minunatii oameni da afaceri. Care cotiza pa sest, cu cit ii tinea curelele, ca sa scape da Stropy si da Partidoi de hazul lu\' care se saturase pina-n git de cit ca-i mulsese pin\' la os.

Frunzulita foi da tei, intrebarea-i, dragii mei:

Peste-on an, ori doi, ori trei,

S-or stringea, deci, alti money

Ca sa scape d\'alti misei?

(Intre care printre ei Jeani Medici& Motanei si cu Mimi Samponarei)


-Tat la ultima cioclonferintie da presa a lu\' Alintza "Da" dom\' Motanu si Jean Mediciu a avut urmatoarele pozitii fata de modul

super-dubihos in care functioneste in giudetul-baronat Ograda da Coante:

Saful bleberal i-a bagat tare in sparieti pa pricororii finaciari care are orbul gainurilor la tate minariile lu\' Stropy, ale Visinachelui si-a altora din cumetrime, zicindu-le ca va veni vremea cind vor trebui sa dea socoteala pentru ce presteaza mnea\'lor.

Dom\' Mediciu a bagat una da si mai multe focuri (dovedindu-se fin cunoscator a misculatiilor de p\'acolea) Cica daca se achita prejudiciurile, gata: infracciosii scapa ca prin urechiurile acului si nu mai are ce le face.

Acu\' am priceput, in sfirsit, de ce nu a ocservat domnii rispectivi (platica cu caciuli tapanoase de banei din aia publici) jafalaul da la Drume de egzemplu, plimbatul amantii baronetului cu Audi-ul da 65000 da euroi prin Berlusconia sau lucarile da multe zeci da miliarduri a lu\' Visinache incasate si canci egzecutate (pe care le dexcopera acusica cu uimire PeNehA-us -care baga la tuhaus - ce gingure cum foandele care nu le stirnea defel curiozitate Ograzii da Coante ori domnilor din diverse institutii de se ocupa cu controlareala le folosea bine mersi teparul amic, partener si combinator a sutzului da morete la achizitionat actiuni pa piata da capital)

Domni Motanu&Mediciu le stie, si zice briciu:

Numai ca la rezolvare mici problemi, iaca mai are.

Astia fura-n continuare cit ii gidilati de tare,

Cu discurse d\'astea\'n floare ce se cheama ca e mare.


- La ultima intrevedeala ce-a avut loc ieri la Bucale ca sa nu demisioneze inca din Partidoi, Nea Nelu i-a pus la dixpozitie lu\'

Geana-Prostanacul o lista cu imbuibati prin metoda capitalismului da cumetrie care va trebuia rasi ca la peste, cind mai degraba.

Ori sa fie printre ei si Stropy cu motocei?


- Intrebarea da la Puls compatibil-a ajuns:


Ia ghiciti a cita oara trage sutz statul pa sfora?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.