Puls

Dupe 4 ani, bai frate, au iesit procente luate care par tare ciudate!

Ziarul de Vrancea
4 iun 2008 994 vizualizări
L"asa cifre prezentate, poti sa-ntrebi cu vorbi bazate: nu miros aprig a blate filmele astfel reluate?

-Daca in iunie 2004, atunci cind a vazut ca nu-i ies procentii da care avea nevoie la CaJau, Portofel a oprit o zi numaratoarea si introducerea procestelor verbale da la sectiile da voteala, trimitind membrii Biorului Elecoirela d"â„¢ atunci acasa supt pretext ca s-a stircat scanerul da la Statixtica, acusica sa vezi minune!

Dupe ce timp da 24 da ore Biroul Electoireal Giudetean a practicat un mucles tare suspect in privinta rezultatelor votelilor da la 1 iunie 2008 ieri, rispectivul organism a iesit si-a dictat (!!!) jurnalistilor niste rezultate semanind leit cu alea da acusica 4 ani.

Astfel, Partidoiul avea atunci 51,5% voate si 17 loace la CaJau acum a luat 51,6 % voate si tot 17 alesi; Peneleu in 2004 obtinuse 24,2 % voate si 8 conseleri in CaJau iar duminica a scos 25,8% voate si tot 8 membri-n amintitul organism. In fine, Pedeleu cu 7 locuri dobindite-n CaJau pa 1 iunie 2008 pintru cele 22,59 % voate luate isi cumuleaza cele 4 locuri ale sale din 2004 pentru 12,1% scosi p"â„¢atunci la urne cu Peremeaua si Purhoricii care pintru 6 % voate cit aveau in iunie 2004 luase si ele fiecare cite 2 locuri in CaJau.

Deci de oriunde privim,

Vedem cam acelasi film.

Ne-ntrebam si-am vrea sa stim:

Nu putem sa banuim

Ca-i blat ce descoperim?!


-Din cite-au aflat paparatii nostri, ca sa-l impiedice pa concurentul premarelui da Partidoi - mafihotului Pretrica Drogaru - cu care se lupta-n turu doi la Miticesti, cadindatul lu"â„¢ Peneleu sa-i ia locul, safu da la Derectia da protectiie a Furaciunilor pa Spatele Copchiilor Napastuiti da Soarta, Teo Arctic Securica a recurs la ce stie el mai bine: santaj full da magarime!

Si-a trimes astfel inspectorii in control in rixpectiva comuna.

Acestia trec asa, ca din intimplare, pa la fomeile ce au in ingijire copchii batuti de soarta (axistente maternale se cheama doamnele cu pricina) si le sugereaza ca daca nu voteaza cu cine trebe, li se vor lua amintitii copchii, iar ele vor fi lasate fara slujbe.

Acesti insi far"â„¢ principii,

Pusi sefi pa la Directii,

Iaca-s asi in magarii.

Cind afli d"â„¢asa prostii,

Poti pa drept ca sa sustii:

Digzgratioase jigodii

Defileaza, mai copii,

P"â„¢a Vrancii teritorii!



-Intrebarea da la Puls asteapta si azi raspuns:


In Vrancea orice se poate. Cum pot fi etichetate intimplari d-aste ciudate: dupa 4 ani s-ai parte d"â„¢aceiasi procenti la voate?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.