Puls

Parlamentari d'Aliantza si-a cam dat drumu' la clantza

Ziarul de Vrancea
11 apr 2005 788 vizualizări
Mult mai ghine-ar fi facut, insa, dac-ar fi tacut

-Vai, ce tare ne-am mai rusinat dupe ce ne-a atentionat foarte interesata tucacioasa da dos baronesc madama Zoaia Cosmosdemianskaia (zisa si Anna Poker incotopenita safa de cabinet stropynesc, pa baneii CaJa-ului pompati cu aceeasi voiosie prin comunicaturi trimese nevinovat spre Scanteia stropyneasca), de marile si impardonabilele lipsuri pa care le avem!

Ca nu stim ca amanta Cory (care trage sfory) da laba cu muma-sa Lopy (care face stropy), pe linga Scantei, finca are odienta (60-90-60 l-anume baroni zevzeci) le-a mai impropetarit Stropy si c-on radiou (d\'al da tipul cam asa: "nu te da nu te lasa" nici pa ma-sa nici pa ea ). Pa care cica-l asculta focseanenii de cadea pa spate, mai ales cind ii tragera lauzi si lustruieli la baron (ori poate si la baston!) d\'alea, da Ceasca ar fi ramas prost de le-auzea.

Cu ase metozi da sic,

Puteti deschidea si-on circ.


Mai ales ca nu-i on zvon,

Il aveti deja pa clown.


-Desi s-a afisat plingaciosi ca-i calareste in continuare (si ei nu-si explica cum!) baronetul si gasca lui, bravii parlamentari a lu\' Aliantza (care vine sa ghidoneasca suflecati la mineci giudetul prin conferintii da presa vinerea dupa masa), nu sufla o vorbulita despre anume coterii (care nu ca-s cam de oaie, insa pute de te-indoaie), facute, nu-i greu da banuit, egzact pe supt mustetile lor.

Cum e alea cu pastrarea frumos elegant in scaunelul tare banos (si l-anume pungi si gros) a lu\' Derectia da Padurici Particolare a dereftorului jaf-peineal Lefterici. Despre care degeaba a scris docomenturi ca-i grrroasa. Iaca lu\' nimeni nu-i pasa.

Ori nu stie, ori nu spune,

Ori e papagali cu nume.


Sau de aia, si mai jale,

Ce are montati pedale.


-De mare efect la ce se intimpleaza si cum evolueaza lucraricile prin Vrancia a manoasa e prepunerile si ideile suptprifectelui Manolo Berchea. Cu Parcele endustriale (ba pa terenele cuscrului PurHorcului, conoscut ca-i tare amarastean Mustang, ba pa la Tirgu cu Veritas intr-o locatie cu mare vad) sau cu camera da comarsuri romano-soveticeasca.

Cu ase baieti isteti,

Zau de mai trebe lopeti.

Puneti mina si-i credeti,

Ca par campioni dixcreti,

La consumul da creveti.

Chiar de-are muiani vineti!


- Dinspre Partidoi, derectia Bucale, vine stiri tare contradictorii in ultima vreme. Unele zice, de egzemplu, ca s-ar putea ca Nea\' Nelu sa le-o coaca, pa linga Naste (despre care s-auzeste din ce in ce mai stereo ca va avea problemsuri in curind cu PeNehAus care baga la tuhaus) si lu\' DIPU - Popexu&Chiron Chitrea.

Pe-on baron plin da belele il asteapta zile grele.

S-or dixtinge printre ele, oare si ceva zabrele?


-Pina si pa la Costantza s-aude ca premarele mafihot Fasole e luat la oarece puricat da acturi da mai multi coradocatani trimesi pachet da PeNehAus (care baga la tuhaus)

Doar parlamentarii nosti

Pling si jaluie ca prosti.


Nu-i exclus de s-o intimpla,

Sa constati ca-s chiar asa!


-Vineri, pe-on post da televizie local, preastimabilul Jorjic (fost prifect cu crier mic, cumetru da Stropy sic) se scremea sa spuie cita dimocratie e si razbate prin Partidoiul cel local, cind il alege ei pa cumatru-sau baron cu procenti da 98%.

Daca l-a filmat ce-a zis,

Curcile-ar murea da ris.


Intuind cam ce urmeaza,

Si magarii concerteaza,

Declarind c-a fost pa faza.


-Intrebarea da la Puls inca-i luni si-a si ajuns:


Citi parlametari da soi

Calareste baronoi?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.