Puls

Stropy a dat iar recital da neam prost si papagal

Ziarul de Vrancea
31 mar 2005 905 vizualizări
Recitalul da neam prost interpretarit da Stropy in fata Conselilui Bastinas da Focseni la ultima sedinta a aratat hinco data politicaraia da clan, care-i umbla libera si nestingherita prin cutia ucrainiana, baronetului.

- Recitalul da neam prost interpretarit da Stropy in fata Conselilui Bastinas da Focseni la ultima sedinta a aratat hinco data politicaraia da clan, care-i umbla libera si nestingherita prin cutia ucrainiana, baronetului.

Numai ca, desi a vrut sa impuie musai o minareala in stilul caracteristic cu firma da publcicitareala Evromedeia, care a umplut tirgu\' da moacele lu\' Chiron Chitrea, Naste si Nea\' Nelu in campania dinaintea votelii, de nu mai puteai nici sa respiri (numa\' ca le-a folosit ca frectia cu Diana la on picior da lemn) nu prea i-a iesit da tura asta.

Nu va-inchipuiti, cumva,

Cum ca nu va continua,

Tot cu gindul de-a julea,

Pa spatele altora.

Finca la asa ceva,

Nu-i intrece nimenea.


-Despre tristul eveniment cu dixparita jurnalistilor pa meleagii lu\' Saddam se comnenteaza deja virtos da anume amanunti, tare curiosi si dixcutabili.

Multii elementi in care apare (ca din intimplare, desigur) apropiati si mai mult decit atit de-a lu\' Partidoi e cei care se vede si din avion.

Scremerea dixcreta, dar care nu poate fi trecuta cu vederea (cum ar fi din partea lu\' Cory Creatza, care-i toata numa\' greatza, conselera foarte, foarte apropiata da mai mult timp a Nea Nelului, da\' si a lui Ion-titanul din Gagelesti prin combaterile din ziaruri) de a pasa motanul spre Traienica Base, e unul.

Nici asemanarea cu catastroafa din Spaniolia, cind s-a intors da voteala soarta alegerilor da Partiodoiul d\'acolea, tot pa seama unei nenorociri, n-ar fi tocmai da neocservat&luat in zeama.

Manevreli da minti haine,

Dea Domnu sa iasa bine!


-Haraboii implicati e si ei cu babani problemsi pa la diverse parcheturi si cel putin curioase legaturici cu virfuri din Partidoi ( d\'alde Nea\' Nelu si ghineralu\' da cioclofoane Talpasita) e tot prin aceiasi categorie da dubiiosenii. Sponsrul taraseniei iaca-i si membru in Partidoi. Uite-ase in ciuda, mai!

E-he-hei, dragii mosului, si nici prezenta urgenta a lu\' fostul menistru Geana - zis "Prostanacu"- la televizia Algeazira si a fostei senatoare Simonica (pa care tata lumea o dadea la Zbanca Mondiala) in Ir-pak-ul lu\' Saddam nu-s prea risipitoare da mai multe si complicate intrebari.

O raspunde careva,

Ori ne lasa masca-asa?


-Da\' capacul la toate cele prin Vrancia l-a pus bineinteles tot Stropy (baronetul cel emblema, care-i tot numai problema). Care n-a mai avut rabadare si s-a repezit in Scanteia lui sa-i dea lectii lu\' Traienica Base cum sa procedeze cu politichia exterena si cu taftica da elibereala a jurnalistilor.

Ce poti vedea, deci, in zare?

Hinc-on dubios rasare,

Incercind sa se dea mare

Ca nu mai are rabdare.

Zau ca pute. Si chiar tare!


-Ograda da scoante a mirosit ceva japcareli cu marca cumetreasca pa la spetalu\' din Ghedra, infaptuite da dereftorul-lacheu stropynesc, Jaleaova Racovitzu.

O batista pa tambal s-o punea la Cremenal?

(Dac-acolea o sa mai fie, endep-ndenti in hotie, far\'ca Guvernoi sa-i stie!)


-Azi se va videa cum i-o coace lu\' Eonica CaJa-u stropynesc prin laboaicele lu\' Teo Arctic, ca razbunare in urma scandalaului da la Centru da la Golaesti. (in urma la care s-a vazut in clar cum impunge safa incotopenita da cumetrime Zbianca Cercelata -verisoara da amanta cea-nspaimintator da toanta )

Prin manevre necurate,

Fara cinste si prin spate.


Vrea sa fure in prosteala,

Far\'ca sa dea socoteala.


-Intrebarea da la Puls cu sfortari, da\' a ajuns:


Mutari prin giustitia afecteaza mafia?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.