Electoral

Video!!!Votarea în Focşani, între “fetele lui tata” şi dilema apeviştilor

Ziarul de Vrancea
11 iun 2012 13191 vizualizări
Politicienii s-au dovedit matinali ieri, Săpunaru şi Bacinschi fiind printre primii care au votat u liberalul Stan a venit cu nora de origine asiatică la vot u Alin Trăşculescu şi Răzvan Mustea Şerban au păstrat secretul votului la şefia CJ, acolo unde APV nu a avut candidat

 Votarea la alegerile locale de ieri a fost mai degrabă un prilej de defilare mondenă decat de exprimare a spiritului civic. Primul care a votat a fost deputatul PNL Nini Săpunaru, care i-a surprins pe membrii secţiei de votare cand a venit la 7.20. I-au urmat candidaţii de la PP-DD, Neagu Murgu şi Aurel Bacu. “Vedetele” însă au venit la urne începand cu 9.30. Primarul Decebal Bacinschi a încălcat legea electorală cand a intrat cu mobilul în cabină şi a ieşit manjit de tuş albastru pe ambele maini, semn că edilul s-a gandit îndelung înainte de a pune ştampila. Cea mai exotică prezenţă la vot în Focşani a fost prietena fiului lui Gheorghe Stan, de origine asiatică, care a însoţit familia iubitului la secţia de la Şcoala “Ştefan cel Mare”. Tinerii deputaţi Alin Trăşculescu, candidat la Primăria Focşani, şi Răzvan Mustea Şerban au votat fără soţii, cei doi spunand că vor schimbare, însă au evitat să spună clar unde au ştampilat pentru preşedinţia CJ. Clar, spun ei, nu l-au votat pe Marian Oprişan. Baronul însă, înainte de a ajunge la Spital, a defilat cu “fetele sale”, Mădălina Oprişan, pe care o are împreună cu fosta soţie Ofelia, şi fiica prietenei sale, Raluca Dumbravă, fata Lucreţiei Dumbravă. Apariţia acesteia din urmă alături de Oprişan şi declaraţia şefului Consiliului Judeţean Vrancea risipesc speculaţiile privind viaţa intimă a baronului, care trăieşte a doua tinereţe alături de soţia fostului său şofer.
Vă prezentăm mai jos cateva instantanee de la votare:



1.    Nini Săpunaru a venit la vot imediat după deschiderea urnelor, după care a dat fuga în Colegiul Dumitreşti pentru a-i ajuta pe candidaţii liberali.


2.    Decebal şi Iuliana Bacinschi s-au întalnit la secţia de la Teatru cu social-democratul Radu Niţu şi fiica sa, viitor medic.


3.    Nora liberalului Gheorghe Stan a atras multe priviri curioase la secţia de la Şcoala “Ştefan cel Mare”.


4.    Alin Trăşculescu a venit la vot împreună cu cel pe care l-a schimbat la candidatura pentru şefia CJ, Liviu Bostan.


5.    “Fetele lui tata”, Marian Oprişan a venit însoţit de fiica sa, Mădălina, şi fata iubitei Lucraţia Dumbravă, Raluca.


6.    Deputatul PDL Răzvan Mustea Şerban a venit singur la vot şi nu a vrut să dezvăluie pentru cine a votat la preşedinţia CJ.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Ema, acum 3621 zile, 7 ore, 31 minute, 21 secunde
Fata lui este finuta insa cealalta e praf! Dupa ce ca e urata s-a mai imbracat si ca ultima tzoapa! Yacss
d.m., acum 4335 zile, 21 ore, 52 minute, 47 secunde
deci avem un ceausescu...(candidat unic)....mai are pana la"pensie"
Der Legionär, acum 4336 zile, 10 ore, 46 minute, 25 secunde
De 20 de ani vrancenii nu reusesc sa se trezeasca din somn, voteaza cu Portofel. Vrancenii au ceea ce merita un Portofel si un primar tigan ca Bacinschi. Tineti-o tot asa vranceni, sunteti tari ca citeste integral
relu, acum 4336 zile, 12 ore, 18 minute, 18 secunde
Bravo vranceni ! Demni urmasi ai Babei Vrancioaia ! V-ati facut iar de rahat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.