Brand voice

Tânărul din Răcoasa , care a renunțat la străinătate, și încearcă să facă acasă, ce-a văzut și învățat pe acolo

Ziarul de Vrancea
9 nov 2017 23169 vizualizări

Se numește George Iamandi , a renunțat la străinătate și împreună cu soția au deschis două activitati în Răcoasa

”Ideea deschiderii unei măcelării a venit ca urmare a necesității de a procura carne proaspată atunci când am nevoie.În urmă cu un an,împreună cu soția am luat decizia de a ne muta la țară,în satul meu natal,după o destul de lungă perioadă petrecută în străinătate.Fiind o fire activă și beneficiind de sprijinul familiei am accesat finantțări europene și am demarat deja activități  în agricultură,soția ocupându-se de un salon modern de coafură-frizerie,”ANNE STYLE”,deschis tot ca urmare a necesității obiective a comunității în care locuiesc de a avea acces la astfel de servicii.Bineînțeles,țncercând să redescoper gusturile copilăriei ca toți cei din comunitatea mea,trebuia să mă mulțumesc cu preparate excesiv procesate,iar carnea proaspată era un produs pe care mi-l puteam procura de la mulți kilometri distanță.Așa ne-a venit ideea cu măcelaria.Am vrut ceva care să se dezvolte în timp și care să umple această necesitate și trebuie să recunosc că e și o veche pasiune de-a mea.Am pus accentul încă de la început pe modul în care vom prepara produsele pe care le vom oferi,acordând o atenție specială igienei,obiectiv în jurul căruia s- a dezvoltat toata investiția noastră.Suntem foarte atenți de asemenea la originea cărnii pe care o vom oferi spre vânzare.Aprovizionarea se face în așa fel încât să oferim numai produse proaspete,carnea să provină fie de la animale crescute în gospodării țăranești,fie din ferme de mici dimensiuni care au utilizat un mod de alimentație cât mai natural.Mergând pe aceeași linie,vom folosi doar condimente naturale, specifică modului de preparare a cărnii în gospodăriile din comunitatea noastră.Nu ne dorim să reinventăm roata,vrem doar să ne asigurăm că oricine dorește poate să-și procure produse proaspete oricând are nevoie,și în orice cantitate.Sigur,pentru viitorul apropriat ne-am propus mai multe,dar toate la timpul lor.În primul rând ne dorim să avem doar clienți mulțumiți.Avem și pagină dedicată pe facebook,care poartă numele măcelariei "Mos Ilie Măcelaru". Da,are și o istorie în spate,dar vă vom spune-o când ne vizitați. Vă așteptăm cu drag!!!”

Citiți și:Se deschide la Răcoasa măcelaria tradițional-țărănească:Moș Ilie Măcelaru


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.