Auto

Hyundai va dezvălui publicului european modelul Grand Santa Fe în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2013

Ziarul de Vrancea
3 mar 2013 4100 vizualizări
. SUV-ul premium Grand Santa Fe cu şase / şapte locuri va debuta la nivel european. . Dinamica şi manevrabilitate adaptate pentru consumatorii europeni. . Ampatamentul extins oferă mai mult spaţiu, inclusiv capacitate de depozitare de top pentru clasa sa.


În cadrul Salonului Internaţional Auto de la Geneva 2013, Hyundai va dezvălui Grand Santa Fe – SUV-ul din segmentul E al mărcii, cu ampatament extins.
Alăturandu-se noii generaţii de succes Santa Fe, noul model demonstrează încă o dată
Competenţa şi moştenirea Hyundai în materie de SUV-uri. În scopul de a întampina cerinţele regionale pentru o versiune de caroserie extinsă, Grand Santa Fe a fost dezvoltat în paralel cu modelul de bază încă din stadiile incipiente. Aceasta abordare a permis ca designul  atrăgător, avand la baza conceptul “Storm Edge”, să fie aplicat ambelor modele.
Grand Santa Fe a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Internaţional Auto de la New York 2012, însă Hyundai a dezvoltat o variantă dedicată pentru Europa. Caracteristicile privind dinamica şi manevrabilitatea au fost ajustate pentru a oferi o experienţă rafinata, la nivelul aşteptărilor clienţilor europeni.
Grand Santa Fe este mai înalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) şi mai lung (+ 225 mm), avand la bază un ampatament extins (+100 mm) şi beneficiind totodată de un spaţiu de depozitare de 607 litri - cel mai mare din clasă. Modelul permite alegerea configuraţiei cu şase sau şapte locuri, astfel pasagerii se pot bucura de spaţiu şi de confort chiar şi pe parcursul călătoriilor  foarte lungi.


Noul model se diferenţiază de actuala generaţie Santa Fe în materie de design printr-o grilă  reconstruită, proiectoare de ceaţă şi bară de protecţie faţă, dar şi prin remodelarea completă  a părţii din spate. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 şi respectiv 19 inch.
Modelul oferă o motorizare unică, adaptată dimensiunilor sale – propulsorul de înaltă putere compatibil Euro 5 diesel 2.2 litri ‘R’ VGT. Este asistat de o transmisie automată cu şase trepte, livrand 197 CP şi dezvoltand numai 192 g/km CO2 în regim mixt de utilizare.
Totodata, Hyundai a adăugat cabinei un standard înalt de specificaţii – incluzand sistemul de direcţie cu trei moduri de operare - FLEX STEER, sistem de afişare TFT de 4,3 inch şi un  plafon panoramic dispus pe întreaga lungime a vehiculului, fără bară centrală, oferind o ambianţă ideală pentru călătoriile lungi.
Allan Rushforth, Senior Vice President  şi COO al Hyundai Motor Europe, a declarat:
“Adăugarea Grand Santa Fe în portofoliul Hyundai ne va permite să gestionăm solicitarile în  creştere pentru SUV-uri de segment E înregistrate pe piaţa europeană. Grand Santa Fe confirmă tradiţia companiei de a oferi un nivel ridicat de calitate şi specificaţii disponibile în configuraţia standard, fără a implica un preţ premium. Un motor puternic, însă eficient, un şasiu adaptat solicitarilor europene, posibilitatea de a acomoda persoane şi bagajele acestora transformă Grand Santa Fe în alegerea ideala pentru familiile numeroase”.
Conferinţa de presă Hyundai va avea loc marţi, 5 martie, ora 11:30 CET (ora locală 12:30).
Standul Hyundai este localizat  în hala 1, avand numarul 1040.

 

 



 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.