Orașul Panciu

Păncenii sunt invitați să participe sâmbătă, 21 septembrie 2019, la Campania Națională Let's Do It, Romania!

Ziarul de Vrancea
19 sep 2019 3069 vizualizări

Păncenii sunt invitați să se alăture, ca voluntari, la Campania Națională Let's Do It, Romania! - cel mai mare proiect de împlicare socială din țară, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2019, începând cu ora 9.00.

„Fiecare cetățean al planetei are dreptul să trăiască într-un mediu curat și sănătos. Responsabilitatea pentru prevenirea poluării și înlăturarea consecințelor acesteia reprezintă o îndatorire permanentă a tuturor. Pornind de la aceste considerente, Primăria Orașului Panciu se alătură, și în 2019, Campaniei Naționale Let's Do It, Romania! Vă invit să fim împreună sâmbătă, 21 septembrie 2019, începând cu ora 9.00, la acțiunile de ecologizare ce vor fi organizate la nivelul comunitățiii noastre, în cadrul acestei campanii! Acțiunile au ca scop sensibilizarea, conștientizarea și responsabilizarea tuturor cetățenilor și agenților economici, pentru păstrarea în condiții optime a factorilor de mediu, manifestând, totodată, respect față de natură și de frumusețile ei! “, este mesajul adresat păncenilor de primarul Iulian Nica.

Sâmbătă dimineață, voluntarii sunt așteptați să se înscrie la punctul de informare și înregistrare care va fi amenajat în Parcul Casei de Cultură Mihai Eminescu, din Bd. Independenței nr. 10. Ei vor primi saci menajeri și mănuși, materiale distribuite prin intermediul operatorului de salubritate SC DUSPI SERV PANCIU SRL, ale căror mașini vor transporta, ulterior, deșeurile colectate.

Și în anii anteriori, Primăria Orașului Panciu s-a alăturat cu succes Campaniei Let’s Do It, Romania! Astfel, la precedenta ediție, din 2018, s-a înregistrat un număr record de voluntari – peste 500 – proveniți din rândul elevilor și profesorilor de la Liceul Teoretic Ioan Slavici și de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza, precum din rândul copiilor de la Modulele Familiale Fortuna și Speranța, din cadrul DGASPC Vrancea. Alături de ei au participat oficialități locale, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai operatorilor economici.

„Îmi exprim speranța că și, de această dată, vom oferi, din nou, un exemplu de mobilizare, implicare și solidaritate pentru păstrarea unui mediu sănătos şi echilibrat ecologic!“, a declarat primarul Iulian Nica.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.