Orașul Panciu

Ciini de import la Panciu

Doina Ganea
4 oct 2010 1490 vizualizări
Ciinii fara stapin din Panciu au ajuns, din nou, în atentia autoritatilor locale, din cauza modului în care unele primarii inteleg sa-si rezolve aceasta problema.

"Da, avem unele probleme cu ciinii. Toti am remarcat ca acum sint mai multi ca niciodata. Probabil ca sint adusi aici de prin alte parti. Nu stiu cum vom rezolva problema. Daca am avea bani, i-am aduna de pe strazi si i-am duce intr-un spatiu amenajat. Acolo ar trebui sa avem macar doi oameni angajati care sa-i ingrijeasca, sa avem conditii sa-i tinem si sa le dam de mincare. Incercam sa luam legatura cu o asociatie de protectie a animalelor poate se pot ocupa ei», ne-a spus viceprimarul orasului, Iulian Nica. în ultima sedinta a CL Panciu, alesii au cerut adoptarea unor masuri urgente pentru rezolvarea favorabila a situatiei sesizate. (D. GANEA)


Doua autorizatii de rent-a-car in oras


La Panciu, Serviciul Public de Transport Local de Marfuri si Persoane s-a infiintat in luna ianuarie a acestui an, ocazie cu care au mai fost aprobate organigrama si caietul de sarcini al acestui compartiment.

Consiliul Local a adoptat inclusiv Regulamentul de acordare a autorizatiilor de transport in domeniul serviciilor de transport public local. Acesta priveste transportul de persoane in regim de taxi si cel in regim de inchiriere (rent-a-car), transportul de bunuri si marfuri in regim contractual, precum si cel realizat cu tractoare cu remorci. « De la inceputul anului si pina acum am eliberat doar doua autorizatii, dar nu de taxi, ci de rent-a-car, adica serviciul pentru inchiriere de masini», ne-a declarat viceprimarul Iulian Nica. (D. GANEA)


Pancenii nu se inghesuie sa-si cumpere ANL-urile


Chiriasii din blocurile B si C din Panciu, construite in regim ANL, pot sa-si cumpere apartamentele in care locuiesc. Consilierii locali au aprobat recent trecerea celor doua imobile situate pe strada Nicolae Titulescu, la numerele 45 si 47, din domeniul public al orasului in domeniul public al statului. «Am procedat asa cum era prevazut. Am trecut imobilele din proprietatea publica a orasului in proprietatea publica a statului. Numai ca pina acum nu am primit nicio cerere de cumparare din partea chiriasilor", ne-a precizat viceprimarul Iulian Nica. Cele doua blocuri au cite 6 apartamente si au fost date in folosinta in urma cu mai bine de trei ani. La fel ca peste tot in tara, pretul de cumparare a locuintelor este de 407 euro/mp. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.