Orașul Panciu

Peste 200 de alegatori la cele doua sectii speciale din Panciu

Ziarul de Vrancea
23 nov 2009 1360 vizualizări
Cei peste 7.000 de cetateni cu drept de vot din Panciu au putut vota la cele noua sectii permanente amplasate in oras

Pancenii cu drept de vot s-au prezentat la urne inca de la primele ore ale diminetii, la fel ca si restul vrincenilor. Pancenii au votat in noua sectii de votare permanente, iar musafirii acestora in alte doua sectii speciale. Sectiile permanente au functionat in aceleasi locatii ca si la scrutinele anterioare. Astfel, in oras au fost amenajate patru sectii: la Casa de Cultura, Scoala de Arte si Meserii, Magazinul Universal si Spitalul Orasenesc. Locuitorii din Satu-Nou, Dumbrava si Crucea de Sus au votat la sectiile organizate in scolile din aceste cartiere, iar cei din Crucea de Jos in sectia amenajata in incinta Clubului de Socializare. Alegatorii din cartierul Neicu au umplut urna de vot din sectia de la Caminul Cultural. La scrutinul din 22 noiembrie, in orasul Panciu au functionat si doua sectii de votare speciale, amenajate in fosta gradinita a Complexului Comunitar de Fete, de pe strada Ion Heliade Radulescu 1 si in incinta Liceului "Ioan Slavici". "Eu am propus ca sa fie doua sectii speciale la Panciu pentru a nu mai pune pe drumuri oamenii. Orasul cu toate satele componente se intinde pe 11 km", s-a laudat primarul Ion Petre. Aici si-au exprimat optiunea electorala alegatorii care nu locuiesc in oras. Si la Adjud s-au amenajat doua sectii de vot speciale, iar la Focsani trei, pentru persoanele aflate in tranzit prin oras. Pina la ora 19.00, la Panciu votasera in sectiile speciale 208 persoane pentru presedinte si 181 pentru referendum. In Panciu sint 7.879 de persoane cu drept de vot.

Nici acest scrutin nu a fost lipsit de evenimente electorale la Panciu, printre care se numara continuarea campaniei electorale dupa incheierea oficiala a acesteia sau ruperea afiselor sau a materialelor electorale ale principalelor partide concurente la alegeri. (D. GANEA, M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.