Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Chifteluţe vegetale
20 oct 2013
1259 vizualizări
Iată o reţetă pentru o gustare rapidă, delicioasă, cu ingredinte pe care le avem în mod obişnuit în casă
Ingrediente: 5 cartofi mari, 3 ouă, 300 gr branză(feta), 10-15 linguri făină, făină pentru înfăinat, ceapa verde o legătură, usturoi verde o legătură, 3 căţei usturoi, ceapă obişnuită, mărar, o linguriţă sare (în funcţie de cat de sărată e branza).
Mod de preparare: Cartofii îi fierbem în coajă, îi lăsăm la răcit. Îi zdrobim, şi îi amestecăm cu ouăle, brânza, ceapa şi usturoiul tocate mărunt, verdeaţa şi sarea. Formăm chiftelele pe care le dăm prin făină şi le prăjim în ulei vegetal. Se servesc calde! Poftă bună!
Ioana Focşani
Dacă aveţi o reţeta interesantă şi vreţi să o împărtăşiţi cu cititorii noştri, aşteptăm să ne-o trimiteţi la redacţie, eventual însoţită de o fotografie.
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.