Jurnalism cetatenesc

Postalionul cu probleme

Ziarul de Vrancea
4 sep 2009 731 vizualizări
Ajutati-ne sa ne ingrijim de sanatate!

"Sint veteran de razboi, am 88 de ani si am participat pe front 4 ani, intre 1941-1945. Acum etatea si suferintele de pe front isi spun cuvintul. Sint bolnav, cu diferite suferinte si operat, dar, va rog sa ma credeti, nu le mai simt pe acestea. Le simt pe cele pe care le intilnesc astazi.

Vin la Focsani de noaptea sa obtin un bon de ordine pentru consult la Policlinica. Trei zile am fost. Merg la ghiseu, imi spune: "Am terminat bonurile!"... Cind le-o fi dat, ca eu eram de la 8 dimineata?

O rog sa ma ajute pentru ca sint bolnav, sint veteran de razboi. Mi-a raspuns dureros tare...

Am mers la cabinetul Dr. Manuela Matache, poate ma va intelege. La fel de dureros mi-a raspuns... Asta s-a intimplat luni, 13.07.2009, orele 12. Nu mai avea nici un bolnav de consultat...

Am plecat injurindu-mi zilele pe care le-am ajuns. Ne baga in mormint de vii acesti persecutori.

Spre exemplu, in judetele Suceava si Botosani, veteranii de razboi sint consultati primii, fara bon de ordine, pentru ca sint putini veterani la consultatii. Cind am fost eu, din 22 de pacienti la oftalmologie, eram 2 veterani de razboi.

Dar trist este ca nu ne trateaza ca pe toata lumea. Ma refer la modul cum se elibereaza bonurile de ordine si mai ales la felul in care ne raspund cind spunem ca sintem veterani de razboi.

Va rugam sa ne ajutati sa ne ingrijim de sanatate!


Simion Bucataru

Veteran de razboi

Marasesti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739422 zile, 9 ore, 51 minute, 46 secunde
ce poti sa mai comentezi la asa ceva?singurul gand care mi trece prin cap e ca mai bine trec la alta pagina mai vesela ca sa nu mor de scarba cand citesc asa ceva.sunt de 4 ani in spania si n am vazut citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.