Jurnalism cetatenesc

Omoriti ciinii degeaba de 12 ani!

Ziarul de Vrancea
29 mai 2009 958 vizualizări
Asta e parerea mea!

Hotelul maidanezilor, casa cea noua in care ciinii comunitari se vor simti foarte bine, in care ciinii "se vor lafai" (declaratia primarului - initiatorul proiectului), a devenit un adevarat cimp al mortii pentu ciini.

Tot ce declara Dl. Primar nu e adevarat... Se minte!

Unde sint, d-le Primar cele 15 miliarde alocate din buget ciinilor comunitari? Au fost acesti ciini vaccinati sa nu fie purtatori de microbi?

Ati transformat "Hotelul" in film groaza!

Persoanelor care ajung la Padoc, din cauza a ceea ce vad, li se face rau!

Oameni buni, sinteti crestini, nu ati dorit ciini pe strada, dar nu ati dorit nici omorirea lor!

Ciinii mor prin infometare, loviti cu ranga de fier de ingrijitorul rau, mai mult beat decit treaz, fost puscarias condamnat pentru omor.

Este o totala inconstienta a celor 11 consilieri care au decis soarta ciinilor comunitari impotriva legii (nu prin castrare ci prin omorire). Prin castrare periodica se cheltuiau bani putini si ciinii dispareau in 5 ani. Ii omoriti de 12 ani si ce ati rezolvat? Ciinii se inmultesc.

Traim intr-o lume inapoiata. Nici peste 50 de ani nu terminati de omorit ciinii. Am rabdat 12 ani... nu mai suportam! Ne numim, dragi consilieri, criminali!

Sa intram in rindul Uniunii Europene nu putem? Sa fim civilizati nu putem? Sa urmam exemplele pozitive ale primarilor din tara care au folosit metoda castrarii nu putem?

Nu ciinele reprezinta un pericol public, ci "Omul". "Ciinele este cel mai bun prieten al omului". Nu musca fara motiv sau musca 1, 10, 30, 50 dar cei mai multi sint blinzi. Cind li se scoate un ochi, cind li se taie un picior, cind sint batuti pina mor... ce masuri s-au luat?

Masina politiei insoteste hingherii in prinderea ciinilor pentru a-i omori, nu pentru a-i proteja. Eutanasiere? De unde?

Pentru agravarea bolilor de care sufera atitea persoane (tensiune, afectiuni cardiace), pentru copiii care au fost speriati si sint in tratament (avind si certificate medicale), ciinii vor fi razbunati. Nimeni nu stapineste functia. Cei ce se simt vinovati de omorirea acestor patrupede nevinovate vor avea aceleasi chinuri pe care le au ciinii acum.

Ati raspuns numai declaratiilor mincinoase din partea celor care nu suporta ciinii. Unde sint certificatele medicale care atesta ca au fost muscati de ciini? Ati adunat ciinii cu carnet de sanatate si i-ati omorit. Mai scapa din lant ciinele omului...

Cum puteti accepta si avesi pe masina scris "Prietenii animalelor", voi, care-i omoriti????


O iubitoare de animale "" Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.