Jurnalism cetatenesc

Pina unde poate merge aceasta mirsavie de impartit bani?

Ziarul de Vrancea
19 ian 2008 875 vizualizări
Citind Ziarul de Vrancea la care sint abonat de ani de zile, am ramas stupefiat.

"Cu privire la articolul «Cine primeste bani pentru drumuri», subarticolul «Va prezentam cum au fost impartiti banii pe primarii, in functie de sume si de coloratura politica a primariilor», din data de 17.01.2008, articol care face referire la inundatiile din anii anteriori in judetul Vrancea, ma intreb si intreb opinia publica. Pina cind si pina unde poate merge aceasta magarie de impartit bani in judetul de Vrancea, condus de dl. Marian Oprisan? Cum este posibil ca, localitatea Milcovul, care a fost foarte afectata de inundatiile din anii 2005, 2006, 2007, unde sute de gospodarii au fost grav afectate, zeci de case darimate, 9,5 km de drumuri distruse, am primit doar 354 mii lei, iar comune care nu au avut o galeata de apa prin ele in acest timp, au primit banii de ordinul miilor: Gologanu 1.084 mii lei, Slobozia Ciorasti 1.112 mii lei, Slobozia Bradului 812 mii lei, etc.? Pina unde poate merge aceasta mirsavie de impartit bani? Ce pot spune localnicii comunei Milcovul cind vad ca necazurile lor sint luate in ris de Consiliul Judetean Vrancea, condus de dl. Marian Oprisan, sau poate dl. Oprisan se refera la inundarea comunei de catre PSD-isti si nu de apele riului Milcov? Tot in aceasta scrisoare ma intreb unde au fost consilierii PD in aceasta sedinta, ce atitudine au luat la impartirea banilor, sau poate nu stiu ca aceasta comuna a fost grav afectata de inundatii? Tinind cont de fondurile care au fost alocate comunelor a caror primari sint din PSD, comparativ cu fondurile alocate comunei Milcovul, dl. Oprisan se va mindri ca primarii PSD-isti sint mai gospodari. Inainte de imparteala sumelor pe localitati, primarul comunei Milcovul a solicitat Consilului Judetean Vrancea bani pentru achizitionarea unei instalatii de tratare a apei, apa care a fost infestata de inundatiile din 2005, 2006, 2007, raspunsul fiind ca nu sint fonduri necesare realizarii acestui obiectiv si sa apelam la cei care ne-au mai dat bani pina in prezent."


Cu stima si respect,

Primar Barbarosie Neculai (PD)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.