Ultima oră

Mini Ştiri:Omorat de o copertină

Ziarul de Vrancea
21 oct 2013 1390 vizualizări
Un bărbat din Focşani a avut parte de o moarte cumplită, duminică seara. Poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi că Ionel L., 45 ani, din localitate, a decedat în timp ce încerca să disloce lemne pentru foc din copertina unei clădiri dezafectate, care a căzut peste el.

 Anchetatorii au stabilit că totul s-a produs pe fondul neatenţiei. Trupul bărbatului a fost transportat la SML Vrancea în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. (D. C.)

Persoane dispărute, găsite de poliţişti

Poliţiştii din Tănăsoaia au depistat-o pe raza comunei pe Natalia G., 66 ani, din comuna Bogheşti. Femeia era cunoscută cu afecţiuni psihice şi a plecat de acasă pe 18 octombrie. Ea a fost încredinţată teafără familiei. Şi poliţiştii din Mărăşeşti au găsit-o pe Geraldina Cristina L., 16 ani, din municipiul Tecuci, dispărută de cateva zile. Minora a fost internată la Adăpostul Temporar pentru Copii Delincvenţi şi din Stradă Focşani. (D. C.)

S-au intoxicat cu ciuperci

Trei persoane au ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani după ce au mancat ciuperci. Doi bărbaţi şi o femeie din comuna Slobozia Bradului au avut nevoie de tratament medical după ce au făcut toxiinfecţie alimentară de la ciupercile mancate. Cei trei pacienţi au refuzat să răman internaţi în spital. Medicii le atrag atenţia vrancenilor că ar trebui să fie foarte precauţi în momentul în care consumă ciuperci culese cu mana lor, pentru că acestea pot fi otrăvite. (R. M.)

I-au furat butelia

Un tanăr din comuna Vulturu a furat o butelie din curtea unui vecin. În noaptea de 14/15 octombrie, persoane necunoscute au sustras dintr-o bucătărie de vară aparţinând lui Manea O., din localitate, o butelie de aragaz în valoare de 150 lei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorul faptei este Lucian C., 35 ani, din aceeaşi localitate. Butelia a fost găsită de poliţişti la domiciliul suspectului. (D. C.)

A fumat etnobotanice pană a ajuns la spital

Un băiat de 17 ani din municipiul Focşani a ajuns sambătă seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” după ce a consumat plante etnobotanice. Pacientul era agitat şi le-a spus medicilor că a început să se simtă rău după ce a fumat etnobotanice pe care i le-a furnizat un amic. Acesta a fost îndrumat de doctori către secţia de pediatrie. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.