Ultima oră

Mini-Ştiri: Bătran lovit cu pumnul în faţă

Ziarul de Vrancea
23 aug 2013 1004 vizualizări
Un bătran din comuna Negrileşti a fost lovit cu pumnul în faţă în faţa unui magazin din comună

Vasile C., 70 ani, a sesizat poliţia că în timp ce se afla la un magazin sătesc, Ionuţ E., 22 ani, în urma unui conflict spontan, l-a lovit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a agresiunii. (D. C.)

Tanărul acuzat de furturi din locuinţe, după gratii

Magistraţii de la Judecătoria Focşani au decis să-l aresteze pentru 29 de zile pe Georgian Nicuşor C., 18 ani, acuzat de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Tanărul este acuzat că în perioada aprilie - august 2013 a săvârşit mai multe furturi din locuinţe de pe raza municipiului. Acesta intra pe geamurile sau uşile lăsate deschise de la etajele inferioare ale imobilelor şi sustrăgea bunuri uşor de vandut, cum ar fi aparatură electornică, electrocasnică, sume de bani şi bijuteri. (D.C.)

Lemne de foc arse din cauza unui scurtcircuit

Un bărbat din comuna Moviliţa le-a solicitat sprijin pompierilor după ce magazia din curte a luat foc. În urma incendiului au ars acoperişul unei anexe pe o suprafaţă de circa 60 mp şi 2 mc lemne de foc. Până la sosirea pompierilor militari incendiul s-a propagat şi pe proprietatea unei vecine unde au ars acoperişul unei magazii pe o suprafaţă de circa 10 mp şi circa 7 ml dintr-un gard din lemn. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric. Pompierii au intervenit şi în comuna Suraia unde au ars o anexă pe o suprafaţă de 20 mp şi acoperişul unei bucătării de vară. Evenimentul s-a produs tot din din cauza unui scurtcircuit electric. (R. M.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
continuă...., acum 3920 zile, 11 ore, 22 minute, 13 secunde
Cine este acest nenorocit georgian nicușor c.,de unde provine,din ce categorie de indivizi face parte ca să știe și poporul de unde și cum se formează astfel de spărgători ? Sunt informații citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.