Ultima oră

Mini-Ştiri: Prelungire de arest pentru ucigaşul Gască

Ziarul de Vrancea
22 aug 2013 915 vizualizări
Judecătorii Tribunalului Vrancea au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Costel Gască, bărbatul de 34 de ani din Păuneşti, cercetat pentru omor

Pe 3 iulie, acesta a avut un conflict cu un tanăr de 16 ani de la care împrumutase o bicicletă. Pentru că i-a adus-o tarziu, tanărul i-a reproşat acest lucru lui Gască care, într-un acces de furie, a aruncat cu o pompă. Din nefericire, aceasta l-a nimerit în zona capului pe Ion Vrabie, de 75 de ani, bunicul proprietarului bicicletei. Acesta a ajuns în stare de comă la spital, după care a decedat. Din tentativă la omor, cauza a fost apoi înregistrată ca omor calificat iar la scurtă vreme autorul a ajuns în arestul poliţiei. Omul şi-a recunoscut fapta. (G. S.)

 

Tanăr acuzat de furturi din locuinţe

Un tanăr de18 ani din Focşani a ajuns în arestul Poliţiei după ce a comis mai multe furturi din locuinţe. Poliţiştii focşăneni l-au depistat pe Georgian Nicuşor Cîlţea, 18 ani, din localitate, care în perioada aprilie - august 2013 a săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţe de pe raza municipiului. Acesta pătrundea pe geamurile sau uşile lăsate deschise de la etajele inferioare ale imobilelor şi sustrăgea bunuri electronice, electrocasnice, sume de bani şi bijuteri. Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore iar ieri, Judecătoria Focşani a admis cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale si recuperarea prejudiciului cauzat. (D. C.)

 

Judecaţi pentru că au tăiat arbori din propria păşune

Doi bărbaţi din Păuleşti s-au ales cu dosare penale după ce au fost acuzaţi de tăiere ilegală de arbori. Conform rechizitoriilor, Vasile Amăricăi, de 49 de ani, a fost trimis în judecată după ce, pe 9 ianuarie, a mers în propria poiană împădurită de unde a tăiat patru copaci, anini şi cireşi. Bărbatul a folosit materialul lemnos în propria gospodărie iar valoarea prejudiciului adus fondului silvic se ridică la 1.556 lei. Nicolae Boacă, cu patru ani mai tanăr decat consăteanul său, a fost trimis în judecată separat pentru o faptă similară. În noiembrie 2012, tot din poiana împădurită a tăiat 18 arbori în valoare de 556 lei, drept prejudiciu creat fondului silvic. (G. S.)

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.