Ultima oră

Mini -Ştiri: A intrat într-o autoutilitară

Ziarul de Vrancea
11 aug 2013 767 vizualizări
O femeie de 33 ani, din judeţul Bacău, a provocat un accident pe drumul naţional E85 în localitatea Domneşti. În timp ce conducea autoturismul marca Fiat, la momentul pătrunderii pe DN2 de pe DJ205H, Mihaela P. nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei marca Dacia intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului a fost rănit uşor Constantin T., de 76 ani, din Păuneşti şi Florin George C., de 53 ani din Timişoara, pasageri în cele două maşini. Poliţiştii din Focşani l-au depistat pe strada Mărăşeşti din Focşani şi pe Marian E., de 36 ani, care se afla la volanul unei Dacia deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. (R. M.)

Prins de poliţie la volan, s-a recomandat a fi fratele său

Un tanăr de 23 de ani din Coteşti va fi judecat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier, respectiv conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fals privind identitatea. A doua zi de Crăciun, respectiv pe 26 decembrie 2012, Daniel Muşat a fost oprit de poliţişti pe drumul dintre Popeşti şi Urecheşti. Şoferul a susţinut că nu are asupra sa nici documentele sale şi nici pe cele ale maşinii, dar s-a recomandat a fi fratele său, V. Muşat. Verificările au scos la iveală ulterior falsul de identitate. Mai mult, şoferul de ocazie consumase ceva alcool, după recoltarea probelor biologice rezultand o alcoolemie de 2,30 grame la mie. În faza primelor cercetări, tanărul a susţinut că nu a fost cel care a condus însă, ulterior, şi la momentul la care  i s-a prezentat materialul de urmărire penală, Daniel Muşat a recunoscut totul. (G. S.)

Judecat pentru talhărie la 19 ani

Nu era la prima faptă, aşa că, după cea comisă luna trecută a ajuns în arest şi riscă să stea o bună perioadă după gratii. Vasile Florin Cîlţea, de 20 de ani din Focşani, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de talhărie. Fapta a fost comisă în plin centrul municipiului Focşani, pe bulevardul Unirii. Cîlţea l-a lovit cu pumnul în faţă pe Vioraş Ninel P, de 18 ani, din localitate, pe care ulterior l-a deposedat de telefonul mobil şi de o pereche de ochelari. Tanărul talhărit l-a urmărit pe atacator, l-a ajuns din urmă însă acesta l-a lovit din nou. Talharul a fost prins la scurt timp de o patrulă alertată de victimă. Bunurile au fost recuperate. Cîlţea a fost arestat în cursul aceleeaşi zile, respectiv pe 15 iulie. Acesta a comis fapta în perioada de încercare a unei pedepse din cursul minoratului, pronunţată de o instanţă din Capitală, în 2010. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.