Ultima oră

VIDEO!!! Bicicleta SF cu GPS şi panou solar!

Aurelian Ivan
5 iun 2013 3233 vizualizări
Cea mai scumpă şi futuristă bicicletă din Vrancea ar putea fi la Răduleşti, numai aparatura cu care este dotată a costat 2000 de euro

Ieri, în faţa Teatrului Municipal “Maior Gheorghe Pastia” din Focşani, o bicicletă a făcut spectacol. Pe unde trecea, toţi întorceau privirile nevenindu-le să creadă ochilor. De maşini tunate toată lumea a auzit, oricine are curiozitatea poate vedea filme pe youtube cu sisteme audio şi video integrate în autoturism. Ce ziceţi dacă aşa ceva ar fi în dotarea unei biciclete obişnuite Mountain Bike, aşa cum este cea lui Gelu din Răduleşti? Omul spune că a lucrat în Italia şi dorinţa lui a fost să aibă cea mai tare bicicletă, iar acum a reuşit. A cheltuit mai bine de 2000 de euro pană acum ca să îşi doteze bicicleta cu GPS, DVD player şi cu staţie de amplificare a sunetului.  A mai pus şi un panou solar pentru a produce suficientă energie ca să alimenteze toată aparatura. Numai că asta nu a fost suficient şi a mai adăugat un motor la roata din faţă ca să producă energie suplimentară. “Doi ani mi-au trebuit să fac toate astea, am adus aparatura din Italia. Am muncit mult pentru tot ce am”, a spus Gelu. Pentru demonstraţie, biciclistul special din Răduleşti a acceptat să fie filmat şi a arătat ce sistem audio are. A recunoscut că se uită şi la filme în timp ce merge cu bicicleta. Întrebat dacă nu este periculos, a răspuns că este, dar dacă îi place, o face. S-a arătat chiar revoltat cand a fost întrebat ironic dacă funcţionează DVD-playerul. Gelu, pe un ton tăios, a replicat ”da’ eu îl ţin aici, aşa, de mămăligă?”, arătand că aparatura chiar funcţionează. Gelu s-a gandit la toate, inclusiv la situaţia în care afară plouă, aşa că, pentru a nu intra apa în aparatură, a acoperit totul cu celofan, pe care l-a legat romaneşte cu un elastic de cauciuc. Gelu din Răduleşti spune că numai bicicleta l-a costat 800 de euro. Împătimitul de biciclete se plange că a avut la un moment dat şi un kilometraj “şmecher”, dar că s-a rupt cablul de legătură în bolovanii de pe drumul de ţară din comună. Imagini cu bicicleta SF pot fi văzute pe pagina de webtv a Ziarului de Vrancea sau la adresa http://youtu.be/lBi1C6_GdbI. (A. IVAN)

SURSA: YOUTUBE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
localnic, acum 3981 zile, 3 ore, 35 minute, 19 secunde
Il doare capul,rau de tot...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.