Ultima oră

Turul Vrancei: S-a reluat circulaţia între Boloteşti şi Ţifeşti

Ziarul de Vrancea
11 apr 2013 2275 vizualizări
Ieri dimineaţă a fost redeschis traficul pe podul de peste raul Putna care face legătura între comunele Boloteşi, Ţifeşti şi cartierul Satu Nou, din Panciu.

Podul de pe DJ 205 B a fost închis săptămana trecută, după ce în partea dinspre Boloteşti au apărut fisuri în asfaltul drumului, chiar langă capătul podului. Chiar dacă lucrările de consolidare efectuate de firma Vega Galaţi au fost efectuate în proporţie de o treime, apa a reuşit să treacă de gabioanele construite şi să provoace fisuri în acelaşi loc în care apărut o groapă la inundaţiile din 2005. Podul nu a fost avariat, iar Consiliul Judeţean a anunţat că lucrările vor continua în funcţie de banii care vor fi alocaţi de buget. Pană în prezent s-au efectuat lucrări în valoare de 1,6 milioane lei, în condiţiile în care investiţia este estimată la 4,5 milioane lei. (M. B.)

Stop la ajutor de minimis la Focşani

Primăria Focşani anunţă că nu mai acceptă cereri pentru ajutorul de minimis destinat agenţilor economici care fac investiţii în municipiu. Termenul a expirat de ieri. “Începând cu data de 11.04.2013 nu se mai înregistrează cereri pentru acordarea de facilităţi fiscale conform schemei de ajutor de minimis aprobată prin HCL nr. 347/30.11.2010”, se arată într-o informare a municipalităţii postată pe site-ul oficial. Recent, consilierii locali au acordat un astfel de ajutor, care constă în scutirea la plata taxelor şi impozitelor pe clădiri şi terenuri, pentru investitorul italian de la fostul Laminorul, de la STG Steel, din cartierul Sud. Pentru că a realizat investiţii şi a dat de muncă la 176 de angajaţi, angajatorul nu a mai achitat 381.264 lei la bugetul local pentru clădire şi teren, impozit pe anul 2013. (I. C.)

Un bărbat s-a aruncat în fantană

Pompierii au fost chemaţi aseară în comuna Slobozia Ciorăşti pentru a scoate din fantană un bărbat. Apelul de ajutor a venit în jurul orei 22.00 din partea unui localnic care a spus că un consătean de 73 de ani s-ar fi aruncat în fantana adancă de cinci metri, plină cu apă. La faţa locului s-au deplasat pompierii voluntari din localitate dar şi un echipaj din cadrul ISU pentru a scoate trupul bărbatului din fantană. Şi medicii de la Ambulanţă se află la faţa locului. Vom reveni cu amănunte în ediţia online.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4054 zile, 11 ore, 53 minute, 45 secunde
Podul de peste Putna,dintre Bolotesti si Tifesti,era deja o ruina prin "grija" primarului rosu (si negru) de la Bolotesti,Sichin.Acest pod a intrat in constiinta locuitorilor celor doua citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.