Ultima oră

Petrică Niţu, noul şef al Gărzii de Mediu

Sorin Tudose
1 apr 2013 1812 vizualizări
Garda de Mediu Vrancea are un nou şef în persoana lui Petrică Niţu. Acesta a caştigat la finele săptămanii trecute concursul reorganizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

La începutul lunii  martie Niţu a mai susţinut pentru prima dată concursul, însă din cauza unei proaste organizări a Agenţiei comisarul instituţiei de Mediu a trebuit să îl susţină din nou. Petrică Niţu a obţinut peste 80 de puncte din 100 maximum posibile la proba scrisă şi a fost admis şi la interviu. “Vineri am primit confirmarea că am caştigat concursul, urmand ca în scurtă vreme să primesc şi ordinul de numire. În ceea ce îl priveşte pe dl Aurel Cristian, fostul şef al instituţiei acesta se află de mai multă vreme în concediu medical. Cu toaste acestea Cristian nu mai figurează în organigrama Gărzii de Mediu Vrancea”, ne-a spus Petrică Niţu. Noul şef de la Mediu nu ne-a spus care sunt obiectivele sale, acum că a reuşit să ajungă în fruntea instituţiei. “O dată cu reorganizarea de anul trecut a Gărzii de Mediu în urma căreia Comisariatele Judeţene au rămas fără personalitate juridică, iar Comisariatele Regionale au fost desfiinţate suntem nevoiţi să cerem aprobare de la centru pentru răspunsurile cerute de presă”, ne-a mai spus Niţu. Rămanem la părerea că măcar pentru această întrebare Niţu nu ar fi trebuit să ceară voie şefilor de la centru. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
nasu, acum 4051 zile, 20 ore, 47 minute, 49 secunde
Iar ne-ai facut de c...cat Petrica!Si mai da-te bine pe langa nevasta-ta sa-ti calce camasile, ca te baga Nini la divizia salahori.
sulea de la mediu, acum 4052 zile, 6 ore, 15 minute, 4 secunde
ne-au dezumanizat cu totul, numai lichele, ce concurs sa castige fratilor, putea fi el numit fara voia marelui conducator? nici vorba, acest ,nimic, ca nu poti sa-l consideri om cu caracter, l-a ales citeste integral
danb, acum 4052 zile, 6 ore, 49 minute, 13 secunde
Ba domnul Nita a raspuns si inca foarte exact. Dansul nu are obiective, dansul e un fel de Bula care primeste tot ce trebuie sa faca, unde trebuie sa faca si cand trebuie sa faca, in plic sau la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.