Ultima oră

Turul Vrancei: Un candidat pentru postul de director îngrijiri de la Spital

Ziarul de Vrancea
26 mar 2013 1587 vizualizări
Un singur candidat pentru postul de director îngrijiri de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani. Asistentul medical principal Dănuţ Mihalache este singurul candidat pentru concursul organizat de Consiliul de Administraţie în vederea ocupării funcţiei de director îngrijiri.

Acesta este încadrat în acest moment la laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din cadrul unităţii spitaliceşti. Pană în acest moment postul a fost ocupat de Valerica Miron, susţinută de fostul director democrat-liberal Nicolae Moise. Concursul va fi organizat pe data de 3 aprilie. (R. M.)

Prefectura a închis comandamentul “de iarnă”

Activitatea Comandamentului Operaţional reactivat cu valul de iarnă tarzie care a lovit Vrancea a încetat marţi seara, la ora 21.00. După ce s-au anunţat ninsori şi viscol, prefectul Cătălin Kanty Popescu a decis luni să reactiveze acest organism destinat luării rapide a deciziilor în cazul în care sunt probleme. Chiar dacă vremea s-a înrăutăţit, în judeţul nostru nu au fost probleme deosebite, astfel încat reprezentantul Guvernului a decis încetarea activităţii acestui comandament, din care fac parte instituţiile cu rol de intervenţie din Vrancea. Meteorologii au anunţat că la final de săptămană vremea se va încălzi. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Dr. Andrei, acum 3987 zile, 3 ore, 51 minute, 49 secunde
Pacat! Fosta directoare este un profesionist desavarsit care nu a avut nimic cu politica. Pentru ce se intampla acum am serioase retineri.
Nicoleta Stefan, acum 4056 zile, 9 ore, 46 minute, 14 secunde
Sa speram ca si la Spitalul din Focsani se va schimba ceva... Danut este in primul rand un om deosebit si nu in ultimul rand un profesionist desavarsit , ii dorim succes .
Stefan, acum 4056 zile, 9 ore, 46 minute, 23 secunde
Un baiat tanar,ambitios,cu vechime in Spitalul Judetean si sunt convins ca va face fata noii provocari.Multa bafta!
maria, acum 4056 zile, 13 ore, 22 minute
Mult noroc,domnule Mihalache! Sunt sigura ca o sa face-ti fata.Sunte-ti un tip ok,sufletist,cu sirit de echipa,poate un pic coleric,dar sunt convinsa ca aveti mai multe calitati decit defecte.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.