Ultima oră

Mini Ştiri: Focşani: Intoxicat cu fum de la oala uitată pe aragaz

Ziarul de Vrancea
24 mar 2013 1197 vizualizări
A uitat oala pe aragaz şi s-a intoxicat cu fum. Pompierii din Focşani au fost chemaţi sambătă seara să intervină pe strada Trotuş, după ce locatarii unui bloc au văzut că dintr-un apartament situat la etajul trei iese fum gros.

Pentru că nimeni nu a răspuns la uşă, pompierii au fost nevoiţi să deblocheze uşa de la intrare. În momentul în care au intrat în casă, au găsit un tanăr de 25 ani, care locuia cu chirie, dormind. Acesta s-a intoxicat însă şi cu fum pentru că a uitat pe foc oala cu mancare. După ce i s-a acordat primul ajutor de paramedici, băiatul a refuzat să meargă la spital. Paramedicii i-au mai acordat primul ajutor şi unei femei care locuia pe acelaşi palier după ce a avut un atac de panică. (R. M.)

Cîrligele: S-a supărat pe poliţişti şi a început să îi înjure

Totul s-a petrecut după ce anul trecut, pe 5 octombrie, Ionel Miron, în varstă de 39 de ani din Cîrligele, a fost chemat la postul de poliţie pentru a depune mărturie într-un dosar. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, Miron a plecat pe drumul public, s-a oprit în faţa unui magazin din centrul comunei şi a început să înjure în gura mare. Chiar dacă i s-a atras atenţia să înceteze, bărbatul a devenit şi mai violent şi a continuat să adreseze expresii şi cuvinte jignitoare unui pădurar şi poliţiştiştilor care l-au audiat. Aşa s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cand a fost audiat, a recunoscut faptele însă a declarat că fiind băut, nu s-a putut stăpani. (G. S.)

Internat în spital după ce a căzut de pe o scară

Un muncitor a fost victima unui accident de muncă produs la Ciorăşti. Poliţiştii din Măicăneşti au fost sesizaţi că Ionel P., 49 ani, muncitor necalificat la o societate comercială a fost rănit în urma unui accident. Ancheta a stabilit că acesta a executat activităţi de astupare a unei ferestre din interiorul clădirii, ocazie cu care a căzut de pe o scară de la o înălţime de trei metri. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani pentru îngrijiri medicale. (D.C.)

 




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.