Ultima oră

Şomerii focşăneni nu mai stau la coadă cand îşi caută de muncă

Sorin Tudose
16 dec 2012 962 vizualizări
în sediul ALOFM a fost montat un aparat ce eliberează bilete de ordine

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Focşani se modernizează încet, dar sigur. La începutul lunii octombrie, în instituţia de pe Bulevardul Brăilei, care funcţionează în aceeaşi clădire cu Casa Judeţeană de Pensii, a fost instalat un aparat de eliberare de bonuri de ordine. “Sistemul electronic cu bonuri de ordine de la ALOFM Focşani a fost instalat în vederea îmbunătăţirii relaţiilor cu publicul, respectiv eliminarea cozilor la ghişee. SC Andan Impex SRL Focşani a instalat şi implementat cu titlu gratuit acest sistem electronic cu bonuri de ordine, perioada de gratuitate fiind prelungită pană 31 decembrie anul curent. Considerăm că montarea aparatului era necesară”, ne-a spus Daniela Brihoianu, purtătorul de cuvant al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vrancea. La ora actuală nu mai există niciun alt aparat de acest gen la nivelul instituţiei, dar se urmăreşte ca pe viitor să se mai monteze aparate de eliberat bilete de ordine. Măsura s-ar putea dovedi utilă, mai ales că romanii au căpătat un prost obicei de a sta la coadă. Prost obicei generat de clasa politică de ieri şi de azi. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.