Ultima oră

VIDEO!!!A născut în timp ce-şi vizita soţul la puşcărie

Aurelian Ivan
14 nov 2012 8513 vizualizări
Mama şi copilul sunt acum bine, la maternitate

Unei tinere din Buzău i-a venit sorocul în timp ce se afla în vizită la soţul său, închis la Penitenciarul Focşani. Tanăra, de 31 ani, a născut chiar în sala de aşteptare, unde au loc vizitele pentru deţinuţi. Ea era însărcinată în luna a noua şi venise în vizită la soţul său, aflat după gratii. Aflată în sala de aşteptare, femeii i s-a făcut rău, simţind că i-a venit ceasul. Spre norocul ei, printre persoanele care se aflau cu ea în sala de aşteptare a fost şi o asistentă care a ajutat-o să aducă pe lume copilul. „A venit la soţul ei care e închis şi i-a venit să nască. Din întamplare, acolo a fost o femeie care a fost asistentă la viaţa ei şi a ajutat-o de a născut normal. Apoi a venit ambulanţa şi a luat-o”, a spus Lucica Vrote, unul din martori. Angajaţii penitenciarului au sunat la 112 . ”Am apelat imediat serviciul 112. Au fost foarte prompţi”, ne-a spus cms. şef Costel Ilie-Micu, director adjunct al Penitenciarului.

Mama şi copilul au fost preluaţi de Salvare. „Am găsit o femeie de 31 de ani care născuse în incinta instituţiei. Erau stabili hemodinamic atat mama, cat şi nou născutul. Li s-au acordat primele îngrijiri şi au fost transportate la Maternitatea Spitalului Judeţean”, a spus Vitalie Beţişor, managerul de la Ambulanţă. Tanăra de 31 de ani a adus pe lume o fetiţă în greutate de 2,8 kilograme, perfect sănătoasă. „Mama şi copilul sunt acum la secţia Maternitate, unde vor rămane cateva zile sub supraveghere medicală. Ele sunt bine”, a spus Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului Judeţean. Bărbatul deţinut în Penitenciar nu şi-a văzut copilului dar a fost informat că a devenit din nou tătic. A fost pentru prima dată când s-a petrecut un asemenea eveniment la Penitenciarul Focşani. Cei doi soţi mai au 3 copii. (A. IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi urmări imagini video despre acest eveniment.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.