Ultima oră

Poştaşii din Homocea au din nou curent electric

Sorin Tudose
6 nov 2012 802 vizualizări
Primarul Neculai Ionescu a revenit la sentimente mai bune

După ce poştaşii homoceni au început săptămana cu scandal din cauza unor neînţelegeri cu primarul Neculai Ionescu, acesta a revenit la sentimente mai bune şi activitatea oficiului poştal a fost reluată. Poştaşii din comuna Homocea au rămas luni fără curent electric după ce primarul liberal a dispus întreruperea acestuia, din pricina uneor disensiuni generate de contractul de închiriere al spaţiului. “Am reuşit în cele din urmă să rezolvăm problema pe cale amiabilă. Primarul a înţeles că nu era tocmai corect modul în care a acţionat şi problema curentului electric a fost rezolvată imediat. În viitorul apropiat urmează să aibă loc o şedinţă de consiliu local în care să se discute această situaţie”, ne-a declarat Camelia Iliescu, directoarea Oficiului Judeţean de Poştă Vrancea. Neculai Ionescu ar fi vrut să obţină o chirie mai mare pe spaţiul în care Poşta îşi desfăşoară activitatea în caz contrar forţandu-i pe poştaşii homoceni să renunţe la sediu.

Problema era că primarul nu respecta un contract în vigoare care specifică faptul că în cazul în care nici una din părţi nu are nimic de comentat înţelegerea se prelungeşte automat cu încă un an. “Noi aşteptăm şedinţa de CL pentru a vedea exact care vor fi cerinţele. Poate o să plătim o chirie ceva mai mare, dar mai întai să vedem ce zic consilierii locali”, a adăugat Camelia Iliescu. (Sorin TUDOSE) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.