Ultima oră

Focuri de armă pe E 85!Un bucureştean a tras cu arma după un taximetrist langă Garoafa

Aurelian Ivan
2 sep 2012 2244 vizualizări
Un tanăr din Bucureşti a tras cu arma în maşina unui taximetrist din Focşani, în urma unei şicane în trafic

O situaţie care ar fi putut sfarşi tragic a avut loc ieri seară pe E85, în apropiere de comuna Garoafa. Un tanăr din Bucureşti, aflat la bordul unui Audi înmatriculat în Germania, “zbura” pe asfalt, avand-o pe bancheta din faţă dreapta pe soţia sa, din cate se pare. La un moment, îl întalneşte pe un taximetrist focşănean în trafic, face o manevră bruscă şi îl depăşeşte, punand-ul într-o situaţie delicată pe şoferul taxi-ului. Pe scaunul din dreapta în taxi se afla Doru Gavrilă, şi el taximetrist. Văzand situaţia, spune acesta, a ridicat mainile în semn de a-l atenţiona pe şoferul bucureştean că nu este frumos ce a făcut. În replică, din spusele lui Doru Gavrilă, bucureşteanul a scos arma pe geam şi a tras două focuri în taxi, spărgandu-i geamul de la portiera din dreapta spate. Gestul l-a şocat pe acesta, care pentru o clipă a crezut că l-a nimerit glonţul. “Putea să mă omoare, să mă nimerească în tamplă, Doamne fereşte. El e şmecher de Bucureşti, a venit acum la mine să ne împăcam că are şi el taxi-uri în Bucureşti şi ştie cum e treaba, că îmi dă mie 1.000 de lei ca să dăm la pace. Domnule, oi fi eu sărac, dar omul ăsta maine face la fel. Cu ce am greşit că i-am arătat că nu e bine ce a făcut prin depăşirea aceea? Dar tu scoţi pistolul şi tragi pentru aşa ceva? Eu maine trebuie să intru de serviciu, cu ce maşină mă duc pe traseu că nu am cu ce, trebuie să stau cu taxiul pe tuşă vreo trei zile pană îi pun geamul”, ne-a spus Doru Gavrilă. Atat şoferul taxiului focşănean, cat şi cel din Bucureşti au fost la poliţie pentru a da declaraţii. Poliţiştii anchetează acum cazul. ”Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a comis fapta. Şoferul bucureştean a folosit o armă cu aer comprimat pentru a trage asupra taxiului din Focşani. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acestă altercaţie în care s-a utilizat arma”, ne-a spus Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ Vrancea. (A. IVAN)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.