Ultima oră

Vremea se menţine frumoasă

Eduard Popescu
17 aug 2012 1058 vizualizări
Vreme frumoasă în acest weekend. Meteorologii au anunţat că vremea se va menţine în general frumoasă. Sambătă, dacă în jumătatea de est a ţării vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice, cu precădere în zona de munte, în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22...23 de grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 33 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 5...6 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral. Şi duminică cerul va fi variabil în regiunile extracarpatice şi la munte, unde cu totul izolat pot fi ploi slabe de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiuni. (E.P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4274 zile, 11 ore, 14 minute, 44 secunde
Basescu e vinovat ca vremea e frumoasa !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.