Ultima oră

Turul Vrancei: Program de duminică la transport în comun

Ziarul de Vrancea
14 aug 2012 837 vizualizări
Instituţiile statului au o pauză astăzi, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Ziua liberă acordată bugetarilor modifică şi programul de circulaţie a midibuzelor de la Transport Public Focşani

Astfel, potrivit unor informări lipite în mijloacele de transport în comun, maşinile vor circula pe traseele din Focşani după programul scurt de duminică. Programul va reveni la normal de joi dimineaţa în toate instituţiile publice. De asemenea, în cazul în care aveţi de plătit taxe şi impozite sau facturi, cel mai sigur ar fi să faceţi turul casieriilor tot de joi. Şi cele mai multe unităţI bancare nu lucrează azi cu publicul. (I. C.)

Ambulanţa şi UPU, la datorie de Adormirea Maicii Domnului


Vrancenii care au o problemă de sănătate şi vor să meargă astăzi la cabinetele medicilor din ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani vor fi primiţi cu uşile închise. Aceasta pentru că şi medicii, alături de ceilalţi bugetari, au liber pe 15 august, când se sărbătoreşte Adormirea Maicii Domnului. Persoanele care vor avea nevoie de asistenţă medicală se vor putea adresa doar Serviciului de Ambulanţă şi Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Asta deoarece asistenţa medicală se va asigura ca în zilele de weekend. “Vom asigura tura de zi cu 20 echipaje şi cea de noapte cu 18 echipaje. Cele mai multe dintre acestea vor fi  în staţia centrală din Focşani”, a spus dr. Vitalie Beţişor, managerul SAJ. La muncă se vor prezenta şi cadrele din spital care vor fi de gardă în această zi. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.