Ultima oră

Americanii i-au "palmuit" pe Antonescu si Ponta. Philip Gordon a mers mai intai la "garajul" lui Basescu

Ziarul de Vrancea
13 aug 2012 1154 vizualizări
Asistentul secretarului de stat american, Hillary Clinton, a mers mai intai la sediul de campanie al lui Traian Basescu, unde va avea o intalnire cu presedintele suspendat, inaintea discutiilor programate cu Victor Ponta si Crin Antonescu

 

 Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a sosit, luni, la ora transmiterii acestei stiri, la sediul de campanie al lui Traian Basescu, unde va avea o intalnire cu presedintele suspendat, inaintea discutiilor programate cu Victor Ponta si Crin Antonescu.

Philip Gordon a venit insotit de catre ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

Oficialul american a fost intampinat de catre Cristian Diaconescu. Gordon nu a facut nicio declaratie la sosire. Presedintele interimar, Crin Antonescu, va avea luni, la ora 13.00, o intalnire cu Philip Gordon, la Palatul Cotroceni. De asemenea, premierul Victor Ponta se va intalni la ora 17.00 cu oficialul american.

Vizita lui Philip Gordon la Bucuresti a fost anuntata de catre Departamentul de Stat al SUA. Conform sursei citate, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, Philip H. Gordon, a venit la Bucuresti "pentru a discuta despre ingrijorarea Statelor Unite in legatura cu ultimele actiuni guvernamentale care ameninta separarea democratica a puterilor in stat si slabesc independenta institutiilor statului".

Gordon va avea intalniri si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor in intarirea valorilor si principiilor democratice impartasite de comunitatea transatlantica, mai precizeaza Departamentul de stat.

 

Articol preluat din cotidianul Ziarul de Iasi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
marin suroianu,aici a fost jaf!, acum 4291 zile, 16 ore, 56 minute, 34 secunde
referendumul fraudat de USLAMISTI prin urna mobila si turism electoral! JOS GUVERNUL USL! Ne vrem presedintele inapoi,cacarau este impostor!
N.E.CURATU, acum 4291 zile, 17 ore, 23 minute, 25 secunde
"Salvati soldatul Base" Nu conteaza cati au votat/Nu conteaza ca-i terminat / Nu conteaza ca-i plin paharul / Ordin de zi;Salvati marinarul./Slugi odioase prevestesc prapadul / Poporului citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.