Ultima oră

Profesorii cu note peste 7 îşi iau posturile în primire

Ziarul de Vrancea
12 aug 2012 2082 vizualizări
Cadrele didactice care au obţinut note peste 7 la examenul de titularizare din acest an vor fi repartizate astăzi pe posturi. Repartizarea are loc în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean, începand cu ora 9,00, acţiunea făcandu-se de către membrii comisiilor de examen din fiecare centru, reprezentanţii IŞJ fiind doar observatori.

Centrul de examen cu nr 1, organizat la Şcoala “Mihail Armencea” Adjud, este programat la ora 9,00. Aici doi profesori de educaţie fizică ravnesc la un post de atletism de la CSS Adjud. Candidaţii care au susţinut examen în centrul cu numărul 2, la Colegiul Auto “Traian Vuia” Focşani, sunt programaţi pentru ora 9,30, iar de la ora 10,00 este programat centrul cu numărul 3, organizat la Centrul Şcolar “Elena Doamna”. Ultimul centru de la Şcoala Vintileasca este programat pentru ora 14,00. Şansele cele mai mare să ocupe posturile dorite le au cele şase cadre didactice care au obţinut nota maximă: Simina Monac – la disciplina geografie, Loredana Nistor – geografie, Alis Lupu – geografie, Lenuţa Nanu – educaţie tehnologică, Luminiţa Turbatu – educatoare şi Laura Bicoiu – psihologie. 12 candidate care au obţinut note ce le permit să se titularizeze îşi doresc unul dintre cele patru posturi de învăţător din Focşani, iar şase învăţătoare doresc un post titularizabil la Şcoala 2 Mărăşeşti. La Odobeşti 9 învăţătoare se bat pe 4 posturi scoase la titularizare, iar la Dumbrăveni 7 învăţătoare au concurat pe două posturi disponibile. Posturile care vor rămane libere după repartiţia candidaţilor cu note peste 7 vor fi ocupate de candidaţii cu note situate între 5-6,99, pe 16 august, potrivit graficului stabilit de MECTS. Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a scos la concurs anul acesta 432 de posturi dintre care doar 98 sunt pe perioadă nedeterminată. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.