Ultima oră

Turul Vrancei: Oficiile poştale din Vrancea, închise pe 15 august

Ziarul de Vrancea
10 aug 2012 957 vizualizări
Miercuri, 15 august, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate vor fi închise cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Compania Naţională Poşta Romană precizează că în acest context este posibil că trimiterile poştale prezentate pe 13 şi pe 14 august să înregistreze timpi mai mari de circulaţie. Astfel, Poşta va acorda o atenţie sporită pentru distribuirea coletelor poştale care conţin alimente, asta din cauza gradului sporit de perisabilitate. (S. T.)

Ambulanţele SMURD, transferate în administrarea ISU

Ambulanţele SMURD intrate în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea în ultimii ani vor fi trecute în administrarea unităţii. Ministerul Sănătăţii a întocmit un proiect de hotărare prin care doreşte transmiterea ambulanţelor în administrarea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Vrancea figurează pe listă cu o autospecială descarcerare, o remorcă specială medicală şi două ambulanţe. Prin transmiterea acestor maşini se urmăreşte facilitarea întreţinerii şi a utilizării acestora de către IGSU – SMURD şi evitarea necesităţii de reactualizare periodică a contractelor de comodat, arată ministerul de resort. (R. M.)


Taxată cu 1.000 de lei pentru că vindea ţigări din Moldova


O vranceancă a fost sancţionată la Dărmăneşti, după ce a încercat să vandă ţigări de contrabandă. Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dărmăneşti, în timp ce executau serviciul de patrulare în târgul săptămanal au depistat-o pe Lucreţia C., 60 de ani, din Vrancea, care oferea spre vânzare 74 pachete cu ţigări cu timbrul fiscal de Republica Moldova, pentru care nu poseda documente de provenienţă. Femeia a primit o amendă de de 1.000 lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.