Ultima oră

Mini-Ştiri: Slobozia Bradului: Pieton rănit de o Dacie

Ziarul de Vrancea
9 aug 2012 1175 vizualizări
O tanără din comuna Slobozia Bradului a fost victima unui accident produs miercuri seara. Poliţiştii au stabilit că în comuna Slobozia Bradului, Nicolae D., 28 ani, din localitate, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia a acroşat-o pe Gabriela G., 37 ani

Femeia se angajase în traversarea neregulamentară a drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. (D. C.)

Focşani: A fugit de la locul faptei, dar a chemat ambulanţa

Un tanăr de 17 ani din Focşani a încercat să şteargă urmele unui accident rutier, dar totul a ieşit la iveală după ce acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. Tanărul a solicitat ambulanţa miercuri după-amiaza pentru că se simţea rău. Ulterior, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în seara precedentă, tânărul a condus un moped neînregistrat şi a încercat să evite un câine, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut destul de rău pe carosabil. În urma producerii accidentului tanărul a fost rănit uşor, potrivit Poliţiei. (D. C.)

Hoţ prins la furat în casă

Eugen Nenciu, de 43 de ani din Vînători a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Conform procurorilor, acesta a fost prins după ce la ultima spargere a fost surprins de proprietar. Acesta a „vizitat”, începand cu luna decembrie a anului trecut şi pană în mai, trei locuinţe în care a intrat prin efracţie. Hoţul a luat cam tot ce i-a căzut în mană, de la obiecte electronice şi electrocasnice la obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi bani. În cazul primei spargeri, de la Vanători, păgubitul a reuşit să îşi recupereze bunurile, în timp ce o altă parte vătămată, din Vulturu, s-a constituit şi parte civilă cu suma de 3000 lei, întrucat obiectele furate erau deteliorate. Hoţul este recidivist, fiind condamnat anterior pentru fapte similare. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.