Ultima oră

Mini Ştiri: Suraia: 30 pomi fructiferi arşi

Ziarul de Vrancea
7 aug 2012 1087 vizualizări
Un bărbat din comuna Suraia le-a solicitat ajutor pompierilor după ce pomii fructiferi din curte i-au luat foc. În urma incendiului au ars circa 30 pruni şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de circa 1000 mp.

Incendiul s-a propagat de la un vecin care a dat foc vegetaţiei uscate şi a scăpat focul de sub control. În această vară au luat foc mai multe plantaţii de pomi şi vie. (R. M.)

Goleşti: A dat alcooltestul peste cap de la două pahare cu bere

Un şofer care a tras binişor „la măsea” a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita de 0,80 grame la mie alcool în sange. Alcoolemia lui Ionel Ferbinte, de 66 de ani din Goleşti, a fost de 3‰, aproape de patru ori mai mare decat cea de la care contravenţia devine infracţiune. Acesta a fost oprit pe 30 aprilie, în jurul orei 21, în localitate de domiciliu. Pentru că mirosea a alcool, a fost testat cu etilotestul şi ulterior dus la spital pentru probelbiologice. După prima probă, a refuzat să o mai dea şi pe a doua, care se prelevează la interval de 60 de minute. Cand a fost audiat, a declarat că a consumat… două pahare cu bere. (G. S.)

Tamboieşti: S-au luat la ceartă şi l-a împins în şanţ

Un bărbat de 49 de ani din Tamboieşti s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Conform martorilor, Constantin Mincu l-a împins pe Theodor Z., pe 27 aprilie, în urma unei altercaţii. Victima s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ, de unde a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral. Medicii legişti au apreciat că ar fi nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. Cand a fost audiat, agresorul a spus că el ar fi fost iniţial agresat şi că a împins victima pentru a scăpa. Afirmaţiile sale au fost însă contrazise de martori. (G. S.)

Vulturu: Mopedist accidentat grav

Un bărbat din comuna Vulturu a fost victima unui accident rutier. Poliţiştii au stabilit că pe DJ 204 D, în comuna Vulturu, Maricel M., 62 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu mopedul marca Yamaha, din cauza vitezei excesive s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, accidentându-se grav. Bărbatul se afla în stare de ebietate şi a fost rănit uşor. (D. C.)


Iordanian sancţionat pentru şedere ilegală


Un cetăţean iordanian a fost sancţionat de poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări Vrancea pentru şedere ilegală în Romania. Potrivit informaţiilor fiurnizate de poliţişti, Q. T., cetăţean iordanian de 48 de ani, la expirarea dreptului de şedere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelunigrea acestui drept şi nici nu a părăsit teritoriul ţării. “Cetăţeanul iordanian a fost îndrumat să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea pentru a fi pus în legalitate în calitate de membru de familie al unui cetăţeran roman”, se arată într-un comunicat al Serviciului pentru Străini Vrancea. De asemena, oamenii legii l-au sancţionat pe B.V., 29 ani, un cetăţean moldovean, care a intrat în Romania cu viză de tranzit, iar la expirarea acesteia nu a părăsit ţara. “Cetăţeanul moldovean este obligat să părăsească ţara în termen de trei zile”, spun poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.