Ultima oră

Mini-ştiri: Garoafa: Logan cu roţile în sus

Ziarul de Vrancea
5 aug 2012 1066 vizualizări
Un accident uşor de circulaţie s-a produs duminică după-amiază la Garoafa, pe şoseaua europeană 85. Şoferul unui autoturism Hyundai a fost neatent şi s-a izbit cu un Logan care circula regulamentar.

Poliţiştii au stabilit că Ştefan M., 22 ani, din Galaţi, aflat la volanul unui Hyundai, pe fondul neatenţiei, s-a tamponat cu un Logan cu numere de Bacău, condus de Viorica G., 54 ani, din Oneşti. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă. Doru G., 58 ani, din Oneşti, aflat în Logan, şi Mirela G., 22 ani, din Galaţi, pasageră în Hyundai, au fost răniţi uşor. Cei doi şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, dar rezultatul a fost negativ. (D. C.)

Focşani: A băut la discotecă, apoi s-a urcat la volan

Un tanăr din Focşani va avea probleme cu legea, după ce vineri seara a băut la discotecă şi apoi a plecat cu maşina acasă. Poliţiştii focşăneni l-au identificat pe Răzvan –Viorel M., 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 0,69 mg alcool pur în aerul expirat. Tanărul s-a ales cu dosar penal. (D.C.)

Tamboieşti: Au furat o capră de 300 de lei

Marian Encea, 35 ani, şi Lucian Iordache, 37 ani, din Tamboieşti, au fost trimişi recent în judecată de procurorii focşăneni, după mai multe fapte comise în luna octombrie a anului trecut.  Cei doi au mers atunci la Vasilica Z. acasă, de unde au luat o capră, pe care au reuşit să o vandă prin sat cu 300 lei. Encea era de fapt supărat că fata lui era concubina nepotului bătranei, iar bărbatul nu era de accord cu această relaţie. La nici cateva zile după ce a luat capra, Encea s-a dus la bătrană acasă, sub pretext că îşi caută fiica. Bărbatul era înarmat cu un topor şi a ameninţat pe toată lumea şi nu s-a lăsat convins să plece decat cand a auzit că a fost solicitată interveneţia poliţiei. Acum Encea este judecat pentru furt calificat, violare de domiciliu şi ameninţare, iar Iordache doar pentru furt. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.