Ultima oră

Pesedistul Ciprian Nica despre prezenţă: “Se putea şi mai bine”

Ziarul de Vrancea
29 iul 2012 1356 vizualizări
Alegătorii au venit la urne în număr mai mare la vot decat la locale în cateva localităţi din Vrancea, în timp ce în altele primarii spun că media este sub cea din 10 iunie.

La ora 10.00, la Panciu veniseră la urne 16% dintre alegători. La Ţifeşti, social – democraţii spuneau că era un procent asemănător, în timp ce primarul Gabriel Postolache a susţinut că votaseră doar 9%. “Este bine, dar se putea şi mai bine. În satul Bătineşti (comuna Ţifeşti) au votat mai puţini, dar acolo este o regulă, oamenii votează mai mult după amiază. În rest, au fost la vot peste 15% din populaţie”, a declarat deputatul PSD Ciprian Nica, responsabil de zona Ţifeştiului şi Panciului. Primarul PDL Gabriel Postolache a urmat linia partidului, chiar dacă şi-a dat demisia din funcţiile deţinute în conducerea organizaţiei judeţene. “Normal că nu votez. Eu am recomandat oamenilor să nu meargă la vot, nu am procedat cum fac comuniştii aceştia, care îi iau cu forţa la urne”, a spus primarul PDL. La Ţifeşti, membri în secţiile de votare au fost puşi oameni de încredere ai PSD de la nivel judeţean, cum este Dumitru Diţă, directorul economic al Consiliului Judeţean. Un alt primar PDL, Gheorghe Tătaru, de la Bordeşti, nu prea era hotărat cum să procedeze, dacă să-l demită sau nu pe Traian Băsescu. “Eu am timp să mă mai gandesc dacă votez. Cred totuşi că voi merge pe linia partidului. Avem o prezenţă de 10%, destul de grav faţă de locale, cand erau 20 – 25% dimineaţă. Atunci însă mobilizasem şi eu alegătorii, dar şi contracandidatul meu. Nu am recomandat oamenilor să voteze într-un fel sau altul, pentru că se uită la televizor şi ştiu care este situaţia”, a spus primarul Tătaru. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.