Ultima oră

I-a furat borseta cu pistol a unui “italian”

Aurelian Ivan
27 iul 2012 1484 vizualizări
Atat de jos au coborat oamenii, încat se bucură să fure nişte nimicuri, din cauza cărora sunt acum în situaţia de a-şi pierde libertatea.

Un tanăr din Mărăşeşti s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru furt pentru că a sustras o borsetă în care se aflau mai multe documente, bani şi un pistol cu bile din plastic, aparţinand lui Nelu S., de 54 ani, din municipiul Focşani. Tanărul suspectat de furt este Dumitru S. din Mărăşeşti, în varstă de doar  20 de ani, care va trebui acum să îşi explice gestul în faţa judecătorilor. Poliţiştii spun că prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Într-un alt caz, patru indivizi riscă să ajungă după gratii pentru că au furat două beţe de pescuit, în valoare de doar 540 de lei. Poliţiştii focşăneni i-au identificat pe Neculai A., în varstă de 43 de ani, Costel T., de 29 de ani, Ionuţ T. de 26 de ani şi pe Vasile L, de 39 de ani, toţi din comuna Vidra, ca fiind autorii furtului comis într-un magazin din municipiul Focşani. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt în stare de libertate. (Aurelian IVAN)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.