Ultima oră

Turul Vrancei: Secţiile de votare, păzite de jandarmi

Ziarul de Vrancea
26 iul 2012 957 vizualizări
Secţiile de votare în ziua referendumului vor fi păzite de jandarmi. 369 de jandarmi vor executa misiuni de pază a secţiilor de votare, centrelor de păstrare şi vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona în care acestea sunt dispuse

Jandarmilor vranceni le-au fost repartizate 95 de secţii de votare şi 19 centre de păstrare a buletinelor de vot. De asemenea jandarmii vor asigura transportul documentelor de la secţiile de votare avute în competenţă către Biroul Electoral Judeţean. La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean dar şi în diferite puncte din judeţ vor fi constituite  echipaje de intervenţie pentru a acţiona în caz de nevoie. (R. M.)


Peste 200 locuri de muncă pentru şomerii harnici


Angajatorii vranceni oferă celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 221 posturi vacante în diverse domenii. Deşi sunt mai multe decat în lunile trecute, locurile de muncă se înjumătăţesc dacă nu sunt luate în calcul cele din domeniul confecţiilor textile, care nu prea sunt căutate. Se caută un ajutor de ospătar, agent comercial, manichiurist, cosmetician, fierari betonişti, zugravi şi sudori. Se mai caută tamplari universali, manipulanţi mărfuri, lăcuitori de lemn, dulgheri etc. Şi peste hotare oferta de muncă este ceva mai bogată. Danemarca solicită medici radiologi şi lucrători calificaţi în creşterea animalelor, Germania are nevoie de specialişti IT, iar Norvegia solicită specialişti în repararea acoperişurilor. Mai multe informaţii pot fi obţinute de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bulevardul Unirii. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.