Ultima oră

Acţiune de conştientizare a pericolului de pe şosele

Aurelian Ivan
24 iul 2012 1100 vizualizări
De “Ziua Siguranţei Europene”, tinerii care vor să se implice activ în creşterea gradului de siguranţă în trafic sunt invitaţi azi, între orele 9 şi 11, la Promenada Mall, la stand-ul poliţiştilor vranceni.

Acţiunea va continua şi în trafic pană la pranz, cand şoferii vor fi informaţi cu privire la problematica accidentelor rutiere înregistrate şi a măsurilor de prevenire. În partea a doua a zilei politiştii rutieri îi vor vizita pe tinerii care se pregătesc pentru obţinerea permisului de conducere în mai multe şcoli de şoferi din municipiu. „Ziua Europenă a Siguranţei Rutiere” a fost iniţiată de Comisia Europeana în 2007. Ediţia din acest an va fi marcată la nivelul Comisiei Europene printr-o conferinţă care se va desfăşura la Nicosia, în Cipru, sub deviza ”Participarea activă a tinerilor la acţiuni care vizează siguranţa rutieră”. La nivel naţional, această zi va fi marcată printr-o acţiune dedicată siguranţei rutiere în oraşe. Se ţine cont de importanţa problematicii privind siguranţa rutieră, în contextul eforturilor pentru îndeplinirea obiectivului european asumat şi de Romania, de reducere cu 50 % a mortalităţii rutiere în perioada 2011-2020. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
d@n, acum 4305 zile, 16 ore, 30 minute, 54 secunde
Iar o vrajeala de doi bani .... Sa chemati si primarii si sa le spuni ca siguranta in trafic depinde in mare masura si de calitatea drumurilor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.