Ultima oră

A lovit un om şi a fugit de la locul accidentului

Aurelian Ivan
23 iul 2012 1612 vizualizări
Un goleştean a ajuns la spital cu mana ruptă după ce a dat o maşină peste el, pe centura Focşaniului u şoferul care a produs accidentul a fugit, dar a fost găsit de Poliţie u şi un tanăr gălăţean s-a rănit grav după ce a adormit la volan şi s-a lovit cu maşina de un pom

Un pieton a fost lovit de o Dacie, pe centura Focşaniului. Şoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei dar a fost găsit de poliţişti. Marian I., 35 ani, din comuna Goleşti, se deplasa pe marginea drumului, cand a fost agăţat şi lovit de o maşină. Probabil speriat de incident, şoferul a fugit de la faţa locului. Pacientul a fost transportat la Spitalul Judeţean Focşani, avand o mană ruptă. Poliţiştii au intrat în alertă după acest accident şi au început cercetările. În urma declaraţiilor victimei şi a martorilor, s-a stabilit că autovehiculul implicat era marca Dacia, de culoarea albastră, şi era condus de un bărbat. A fost identificat Florinel I., 51 ani, din Focşani, care va fi cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi în eventualitatea producerii unui accident din care au rezultat victime să nu părăsească locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

A adormit la volan şi s-a trezit în pom

Oboseala la volan este la fel de periculoasă ca şi consumul de alcool. Astfel de şoferi inconştienţi îşi pun viaţa în pericol, dar o pun şi pe a celorlalţi participanţi la trafic. Un accident grav, care s-a produs tocmai pe fondul oboselii la volan, a avut loc pe DN 2 E 85, în localitatea Călimăneşti. Ionuţ P., 26 ani, din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, a adormit la volan, a pierdut controlul şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Au fost răniţi grav şoferul, dar şi Liliana Maria D., 23 ani, pasageră în auto. Într-un alt caz, un individ s-a urcat la volanul unui tractor, fără a avea permis de conducere pentru această categorie. S-a întamplat în comuna Slobozia Ciorăşti, pe DJ 205 C. Poliţiştii din Coteşti l-au identificat pe Ion S., 45 ani, din comuna Gologanu, care s-a ales cu dosar penal. Un alt şofer s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins băut la volan. Pe deasupra, şoferul conducea şi o maşină cu autorizaţia de circulaţie expirată. Poliţiştii focşăneni sunt cei care l-au depistat în trafic pe Silviu Cristinel O., 25 ani, din comuna Mera, care, la testarea cu etilotestul, avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Aurelian IVAN)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.