Ultima oră

Necula Botezatu vrea să crească prestanţa medicilor veterinari

Sorin Tudose
16 iul 2012 2459 vizualizări
“Doresc să asigurăm atat sănătatea animalelor cat şi a oamenilor”, spune noul şef al DSVSA, care recunoaşte că are susţinerea USL u Necula Botezatu a mai condus instituţia între anii 1998 şi 2001 u Botezatu deţine împreună cu familia o clinică veterinară în Focşani, iar în ultimii ani s-a extins şi cu un hotel pentru căţei.

Medicul veterinar Necula Botezatu a fost numit zilele trecute în funcţia de director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vrancea, în locul fostei şefe a instituţiei, Mariana Amăricăi. Botezatu spune că momentan este director interimar şi că se va prezenta la concurs cu siguranţă, atunci cand se va organiza. “Probabil că numirea mea pe funcţie s-a făcut ţinandu-se cont de experienţa pe care am acumulat-o, cu atat mai mult cu cat în perioada 1998-2001 am şi condus instituţia. Fără discuţie, categoric voi participa la concurs atunci cand va avea loc, dar orice medic veterinar care îndeplineşte criteriile cerute se poate prezenta la concurs atunci cand va avea loc”, a declarat Necula Botezatu, proaspăt şef al veterinarilor. Acesta a fost şef al veterinarilor în guvernarea CDR, fiind susţinut de liberali pe vremea cand organizaţia judeţeană era condusă de avocatul Maricel Soare. Necula Botezatu spune că se bucură de susţinerea USL-ului chiar dacă în Vrancea avem mai mult S şi prea puţin L. “Am susţinerea USL-ului în totalitate, nu doar a PSD-ului sau a PNL-ului. Doresc să asigurăm atat sănătatea animalelor cat şi a oamenilor, vreau că populaţia să aibă încredere în medicii veterinari. Vreau ca prestanţa medicilor veterinari să crească”, a mai adăugat Botezatu, care vine la şefie după mai mulţi ani de instabilitate în materie de conducere a veterinarilor din judeţ. Necula Botezatu deţine împreună cu familia o clinică veterinară în Focşani, iar în ultimii ani s-a extins şi cu un hotel pentru căţei. Pentru o scurtă vreme şefia instituţiei a fost asigurată de Doru Calistru, director executiv adjunct al DSVSA. Cel mai probabil Mariana Amăricăi, directoarea numită în ultima parte a guvernării PDL, va ocupa o funcţie de execuţie cand se va întoarce din concediu de boală. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
george, acum 4323 zile, 12 ore, 13 minute, 9 secunde
Bai cretinule , daca nu-l cunosti de ce vorbesti ? L-am cunoscut acum multi ani si ma bucur ca un om ca dansul are grija de alimentatia orasului , stie foarte bine ce insemna DSVSA . P.S. omul chiar citeste integral
paul, acum 4323 zile, 23 ore, 7 secunde
are fatza de betzivan consacrat de rachiu de tescovina sau e fatza lui naturala, cine poate confirma sau infirma?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.