Ultima oră

Mini-Ştiri:Traficanţii de persoane din dosarul Hasan răman după gratii

Ziarul de Vrancea
28 iun 2012 1097 vizualizări
Proxeneţii Cătălin şi Ion Hasan, precum şi Ramona Negoiţă, inculpaţi într-un dosar privind traficul de persoane întors în rejudecare pe rolul Tribunalului Vrancea, vor rămane după gratii.

  Curtea de Apel de la Galaţi a respins recursul celor trei privind măsura arestării preventive. Inculpaţii au solicitat Tribunalului Vrancea să fie judecaţi în stare de libertate, dar şi ridicarea sechestrului judiciar instituit pe bunurile acestora, cereri care au fost însă respinse de ambele instanţe. (G. S.)

 

Dumbrăveni: Bărbat mort în locuinţă

Un bărbat din comuna Dumbrăveni a fost găsit decedat în locuinţa sa
Lucrătorii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi că Ionel F., 46 ani, este decedat în locuinţa sa. Cauza morţii va fi stabilită după necropsie. (D. C.)


Şoferi fără permis

Poliţiştii din Mărăşeşti l-au identificat  pe Ioan B., 52 ani, din Tecuci, în timp ce conducea un autoturism avand permisul suspendat. La Homocea, Ionel M., 29 ani, a fost trras pe dreapta de poliţiştii din comună. Tanărul conducea un monociclu Piaggio, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei. Cei doi s-au ales cu dosare penale. (D. C.)



       



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.