Ultima oră

Mini-Ştiri:Focşani: A amestecat canabis şi marijuana

Ziarul de Vrancea
15 iun 2012 1825 vizualizări
S-a drogat şi a ajuns la spital.

O fată de 22 ani din Focşani a fost adusă joi după-amiază la Spitalul de Urgenţă după ce s-a drogat. Acest lucru a fost constatat şi de medicii care i-au pus diagnosticul de “ingestie substanţe psihotrope”. În urma testării toxicologice s-a constatat că fata a consumat plante etnobotanice amestecate cu canabis şi marijuana. Aceasta a fost trimisă la un control de specialitate în secţia de psihiatrie, iar despre situaţie au fost înştiinţaţi şi poliţiştii care au demarat o anchetă. (R. M.)

Căruţă spulberată pe europeană

O căruţă a fost spulberată de o Dacie, pe E 85. Accidentul a avut loc pe timpul nopţii. Verificările au arătat că Lică Z., 58 ani, din Gura Caliţei, în timp ce se deplasa cu o căruţă, nu s-a asigurat la pătrunderea pe E 85, şi a intrat în coliziune cu o Dacia, condusă regulamentar de Daniel A., 41 ani, din Bacău. În urma accidentului, soţia căruţaşului, Florica Z., 50 ani, a fost rănită. Poliţiştii de la Rutier au întocmit joi mai multe dosare penale. Nicuşor B., 37 ani, din comuna Homocea, conducea o autoutilitară Mercedes care avea autorizaţia de circulaţie expirată. O infracţiune similară a comis şi Stan A., 59 ani, din Nereju, care circula cu un Opel, pe strada Tăbăcari din Focşani. Pe şoseaua de centură a municipiului, poliţiştii l-au depistat pe Ştefan C., 37 ani, din comuna Boloteşti, care conducea fără permis şi turmentat. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că cel în cauză a luat autoutilitara fără acordul proprietarului. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
emy, acum 4349 zile, 19 ore, 50 minute, 19 secunde
alo, ziarul lu peste, canabis si marihuana sunt unu si acelasi lucru... http://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_%28drug%29 Tare rau ati mai ajuns.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.