Ultima oră

Adrian Apostol lasă misiunile ONU pentru Biroul de Investigaţii Criminale

Ziarul de Vrancea
30 mai 2012 1312 vizualizări
Adrian Apostol, unul dintre cei mai experimentaţi ofiţeri de la IPJ Vrancea, a caştigat concursul organizat ieri pe postul de şef al Biroului de Investigaţii Criminale (BIC)

. Funcţia era vacantă după ce comisarul şef Vasile Găină a decedat în luna februarie. „A fost un examen dificil, cu o tematică vastă, dar am reuşit să trec cu bine peste acesta”, ne-a spus Adrian Apostol. Ofiţerul, cu trei misiuni externe la activ, va continua munca de judiciar pe care a început-o încă din 1990. Atunci, Apostol a terminat „Academia de Poliţie” şi s-a încadrat la IPJ Vrancea la judiciar. Nu a schimbat niciodată serviciul la care a lucrat. A fost plecat timp de şapte ani în misiuni externe. „Mai întai, între 1999-2001 am fost într-o misiune ONU în Kosovo. Apoi între 2005-2008, am îndeplinit o misiune a Uniunii Europene în Bosnia şi Herţegovina, iar între 2009-2011 am fost în fosta republică iugoslavă Macedonia”, ne-a detaliat ofiţerul misiunile la care a luat parte. Acesta spune că vine într-o echipă cu care a lucrat şi în ultimii ani. „Cunosc echipa şi munca de judiciar. Vom merge pe aceleaşi coordonate, iar siguranţa cetăţeanului este cea mai importantă. Trebuie ca noi, cei de la Poliţia municipiului Focşani, să ne facem treaba bine, iar siguranţa şi liniştea publică să fie pe primul plan”, ne-a spus Adrian Apostol. Ofiţerul este soţul fostului ofiţer de presă al poliţiei vrancene, comisarul şef Mariana Apostol, care lucrează în prezent tot la judiciar. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.