Ultima oră

Turul Vrancei:DGASPC cumpără produse de igienă şi scutece

Ziarul de Vrancea
4 mai 2012 1058 vizualizări
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea se îngrijeşte de igiena beneficiarilor centrelor pe care le are în subordine. Unitatea cumpără produse de îngrijiri personală, dar şi scutece pentru copii şi adulţi

Valoarea contractului scos la licitaţie este de aproape 320.000 lei. „Calitatea produselor va respecta parametrii de calitate prevăzuţi de legislaţia în vigoare. În cazul în care calitatea ori cantitatea produselor este necorespunzătoare, autoritatea contractantă va restitui produsele în vederea înlocuirii acestora”, se arată în caietul de sarcini. DGASPC vrea să cumpere săpun, pastă de dinţi, periuţe de dinţi, şampon, deodorant, pastă de ras, loţiune după bărbierit, lame de ras, batiste de hîrtie, şerveţele de masă, etc. (R. MANOLACHE)


Veniturile din activităţi independente se declară pînă pe 25 mai


Contribuabilii trebuie să depună la Finanţe pînă pe data de 25 mai “Declaraţia privind veniturile realizate din Romania”. Formularul 200 se depune de către persoanele care realizează venituri din activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real, transferul titlurilor de valoare, altele decît părţile sociale şi valorile imobiliare în cazul societăţilor înschise sau operaţiuni de vînzare – cumpărare de valută la termen. Printre activităţile independente sînt cele comerciale, comerţ, prestări servicii, chirii, profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, consultant fiscal, venituri din activităţi independente pentru care impozitul reţinut la sursă de plătitorii de venituri reprezintă plata anticipată în contul impozitului anual. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.