Ultima oră

Mini-Ştiri: Vrînceni reţinuţi pentru trafic de carne vie

Ziarul de Vrancea
4 mai 2012 3611 vizualizări
Doi tineri din comuna Năneşti sînt acuzaţi de trafic internaţional de persoane.

Daniel şi Ancuţa Gavrilă, de 23 şi respectiv 25 ani, sînt acuzaţi că au racolat şi au dus «la produs» în Spania două tinere. Cei doi ar fi obţinut de pe urma fetelor sume ce depăşesc 10.000 de euro. Autorii au fost reţinuţi ieri la Filiaşi, în judeţul Dolj, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. În afacere mai este implicat şi un tînăr doljean. (D.  C.)

Popeşti: „Piroman” căutat de poliţişti

Un bărbat din comuna Popeşti le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că i-a luat casa foc. Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de circa 150 mp, uşile şi ferestrele. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Poliţiştii au intrat pe fir pentru a da de urma „piromanului”. Pompierii au mai intervenit şi pentru stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată. Au ars 2,63 ha vegetaţie uscată în Focşani, Panciu, Odobeşti şi Vînători. (R. M.)

Le-a furat telefoanele şi banii

Un tînăr i-a făcut din vorbe pe doi focşăneni şi le-a furat telefoanele mobile şi o mică sumă de bani. Poliţiştii focşăneni l-au identificat pe George I., 22 ani, din Tecuci, care, joi seara i-a deposedat prin ameninţări pe doi tineri  de 24 ani şi 19 ani din Focşani de două telefoane mobile şi suma de 26 de lei. Bunurile şi suma de bani au fost găsite de poliţişti asupra suspectului şi au fost predate persoanelor vătămate. Cercetările sînt continuate cu suspectul în libertate. Tînărul este acuzat de furt calificat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
showcams, acum 3856 zile, 9 ore, 43 minute, 25 secunde
Il n’avait pas seule pour effectuer, elle est vraiment ne plus rien, rien que pour de distinguer les déjà pas alors entre dans sa et dis jamais une car il faut l'une qui lui l’autre collègue citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.