Ultima oră

Mini Ştiri: Adolescenţi răniţi pe bicicletă

Ziarul de Vrancea
3 mai 2012 920 vizualizări
Doi adolescenţi din comuna Tănăsoaia au fost răniţi după ce s-au urcat pe o bicicletă. Cei doi au pierdut controlul şi s-au răsturnat pe carosabil.

Tinerii cu vîrste de 13 şi 14 ani au suferit vătămări în zona picioarelor şi a mîinilor şi au fost internaţi la Spitalul municipal Adjud. Un alt accident a avut loc la Vînători. Poliţiştii au stabilit că Gheorghe P., 84 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un Fiat, a depăşit fără să se asigure şi s-a lovit de un Volvo, care venea din sens opus, dar şi cu autocamionul pe care-l depăşise. Şoferul care a provocat incidentul a fost rănit uşor. Niciunul dintre conducătorii auto nu erau băuţi. Miercuri seara, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe B-dul Unirii pe Tatian Iulian D., 21 ani, din comuna Gugeşti, în timp ce conducea motocicleta Suzuki fără a avea permis de conducere şi fiind băut (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat). (D. C.)

Foc de paie

Pompierii au intervenit pentru a stinge două incendii ce s-au produs după ce localnicii au vrut să ardă resturile vegetale din curte, iar focul a fost scăpat de sub control. S-a intervenit astfel în comuna Străoane, unde a ars acoperişul unei locuinţe pe o suprafaţă de circa 250 mp. S-a mai mers şi în oraşul Panciu unde a ars acoperişul unei magazii. (R. M.)

Bombe de război la Goleşti şi Năruja

Localnicii din localităţile Goleşti şi Năruja au găsit două proiectile în urma săpăturilor efectuate pe lîngă case. Ajunşi la faţa locului, specialiştii pirotehnişti au identificat un proiectil trasor, calibru 76 mm la Goleşti şi un proiectil exploziv calibru 122 mm la Năruja, muniţia fiind descoperită în timpul desfăşurării unor lucrări în curţile localnicilor. Muniţia a fost ridicată şi transportată în condiţii de siguranţă la depozitul ISU. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.