Ultima oră

Video!!!Patru răniţi într-un accident la Bizigheşti

Ziarul de Vrancea
3 mai 2012 3485 vizualizări
Traficul a fost oprit în urma coliziunii între trei maşini

 Un accident care ar fi putut avea urmări mult mai grave s-a produs ieri după amiază pe şoseaua E85, la Bizigheşti, patru persoane fiind rănite în urma coliziunii între trei maşini. Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de şoferul unui TIR care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Traficul rutier a fost îngreunat între localităţile Tişiţa şi Bizigheşti, întrucît Poliţia a fost nevoită să facă mai multe măsurători la locul accidentului. "Conducătorul unui TIR nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, neacordînd prioritate unui autoturism care circula în spatele lui. Prin urmare, şoferul a frînat brusc ca să evite impactul, însă a fost lovit de un alt autoturism care circula pe acceeaşi direcţie de mers şi a fost proiectat pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un altă maşină, pe care a aruncat-o în şanţ. În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane", ne-a detaliat comisarul şef Adrian Huzum, de la Poliţia Rutieră Vrancea. Două persoane din cele patru rănite au scăpat uşor, celelalte două au fost transportate la Spitalul judeţean"Sf Pantelimon" din Focşani pentru îngrijiri medicale. (S. A.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.