Ultima oră

Cînd liberalii scot oamenii în stradă, Dragoş Mircea promite că repară DN2N

Ziarul de Vrancea
25 apr 2012 11607 vizualizări
Prefectura intră în războiul politic pentru drumul DN 2N Bogza-Caiata-Dumbrăveni-Dumitreşti-Jitia

Un comunicat de presă al Prefecturii anunţa aseară tîrziu că vor începe lucrări de întreţinere pe tronsonul Bogza-Caiata-Dumbrăveni. Mai mult, că "în cursul lunii mai vor începe lucrări de întreţinere periodică pe tronsonul Bogza-Caiata-Dumbrăveni. De asemenea, în programul de investiţii din acest an, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a propus modernizarea tronsonului de drum de la km 56-60 (de la intrarea în localitatea Jitia pînă la limita cu judeţul Buzău)", se arată în comunicatul semnat la o oră tîrzie de prefectul apolitic Mircea Dragoş. Să te freci la ochi şi să nu îţi vină să crezi.

Foto2:Aşa arată drumul capcană

Un drum care este o capcană a morţii de ani buni este în sfîrşit în atenţia autorităţilor, care au găsit ca prin minune bani. Dar de ce s-a scris asta? Pentru că astăzi dimineaţă se pregăteşte un protest de "proporţii" a cetăţenilor "apolitici" din zonă care ar vrea să blocheze şoseaua E 85. Cum sîntem în perioadă electorală, politicienii noştri vor să îl servească publicului ca pe un „protest spontan”, aşa că toate posturile mari de televiziune au fost informate aseară că oamenii vor ieşi în stradă astăzi. Liderul PNL din judeţ, deputatul Nini Săpunaru, a negat că ar avea cunosştinţă de asemenea proteste. Din surse, totuşi, se vorbeşte că s-ar pregăti o manifestare "spontană". Păi dacă e aşa, e de înţeles de ce dintr-o dată, la ceas de seară, Prefectura anunţă "vremuri bune" pentru respectivul drum despre care s-a tot scris şi pe care un cetăţean s-a accidentat grav şi a ajuns în comă la spital. Iar acesta este numai un exemplu despre cum se mobilizează politicienii în campanie. (Z. V)


Mai jos citiţi comunicatul Instituţiei Prefectului:


"Prefectul judeţului Vrancea, Dragoş Mircea, împreună cu reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Focşani au solicitat Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii reabilitarea DN 2N Bogza-Caiata-Dumbrăveni-Dumitreşti-Jitia. Conducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi-a arătat disponibilitatea de a reanaliza situaţia drumului şi posibilitatea de atragere de fonduri europene pentru reabilitarea drumului naţional din judeţul Vrancea.
Şi la nivelul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi s-au căutat soluţii pentru aducerea acestui drum la condiţii minime de siguranţă a circulaţiei. Astfel, în cursul lunii mai vor începe lucrări de întreţinere periodică pe tronsonul Bogza-Caiata-Dumbrăveni. De asemenea, în programul de investiţii din acest an, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a propus modernizarea tronsonului de drum de la km 56-60 (de la intrarea în localitatea Jitia pînă la limita cu judeţul Buzău). Astfel, pe acest tronson, va fi modernizat drumul şi va fi realizat podul peste rîul Rîmnic, care va face posibil accesului rutier de pe un mal al rîului pe celălalt, deoarece în această zonă traficul s-a realizat prin vad. Mai mult, avînd în vedere natura accidentată a terenului, în urma analizelor, s-au comandat expertize tehnice pentru mai multe zone unde au loc alunecări de teren în vederea consolidării". Comunicatul este semnat de Biroul de presă al Prefecturii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Nelu, acum 4390 zile, 2 ore, 44 minute, 50 secunde
Mai votantule,te -ai desconspirat prin vocabularul tau de GHIOLBAN.Tu esti individul care a spus la negocierea listei de consilieri a U.S.L. ,tinuta in ziua de SF.GHEORGHE,CA LE-O TRAGI LA TOTI citeste integral
un contribuabil, acum 4390 zile, 6 ore, 49 minute, 14 secunde
Votantule,ai impresia ca ceilalti sunt mai breji? Toti sunt la fel.Ii amagesc pe fraieri cu uleiul,cu fainica si mai stiu eu ce cizme ,fraierul ii voteaza ,iar nemernicii isi vad mai departe de citeste integral
un votant, acum 4390 zile, 15 ore, 4 minute, 37 secunde
Sa-i fie rusine acestui nemernic ,pe nume Nini Sapunaru , care "miraculos" ,in preajma alegerilor locale si-a adus aminte de colegiu si implicit de drumul pe care circula doar la 4 ani cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.