Ultima oră

Mini Ştiri: Hoţul de Mercedes, trimis în judecată

Ziarul de Vrancea
6 apr 2012 901 vizualizări
Ruslan Cuzorin, 25 ani, cetăţean moldovean stabilit în Bucureşti, a fost trimis în judecată pentru tentativă la furt calificat.

În dimineaţa zilei de 3 martie, tînărul a fost prins pe strada Poeniţei din apropierea IPJ Vrancea, pe cînd se afla într-o dubiţă Mercedes Sprinter, pe care încerca să o pornească cu chei potrivite. El a fugit în momentul în care a dat cu ochii de patrula de poliţie, însă a fost prins imediat. Asupra sa au fost găsite mai multe instrumente şi chei brute. În autoturismul vizat s-au descoperit şi două sisteme electronice de citire a codului electronic de pornire. Moldoveanul a fost arestat la scurt timp iar la urmărirea penală a declarat că a vrut să sustragă o piesă de la maşină, care îi era necesară la propriul autovehicul, de aceeaşi marcă şi acelaşi tip. (G. S.)

Adăposturi de animale arse

Pompierii au intervenit pentru a stinge două incendii produse la adăposturi de animale. La Suraia au ars un adăpost de animale pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, o leasă în care se aflau circa 1.200 kg porumb, cît şi 3.000 kg lucernă. Au fost găsite carbonizate un porc, un miel şi cinci găini. Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis. Un alt incendiu s-a produs la Coteşti unde au ars un adăpost de animale pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi vegetaţie uscată şi viţă-de-vie nelucrată pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp. (A. I.)

Cerere de restituire a cauzei din dosarul “Gazolina”

Vineri, la Tribunalul Vrancea a avut loc un nou termen în dosarul “Gazolina” în care mai multe persoane au fost trimise în judecată pentru că au furat sute de litri de gazolină de la două staţii de prelucrare a produselor petroliere aparţinînd Petrom şi Romgaz, de la Adjud. Unul dintre inculpaţi a contestat modul în care s-au sesizat procurorii în acest caz şi a solicitat restituirea cauzei la procuror în vederea refacerii urmăririi penale. Judecătorii se vor pronunţa asupra acestei cereri pînă la termenul următor. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.